facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Каракачанов: На гръцката граница ситуацията е много тежка, има сражения

3 594
 МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА

На гръцката граница, ситуацията е изключително тежка. Това заяви министърът на отбраната Красимир Каракачанов, цитиран от БГНЕС.

„Гърците са вкарали армията, водни струи, газови гранати, шокови гранати. Обявили са официално района за обект на военно учение, тоест разгръщат армията и буквално има сражения. Виждате грозни сцени. Част от нелегалните имигранти, хвърлят предмети, димки газови бомби срещу гръцките органи на властта“, каза Каракачанов.

Той заяви, че е видял „отвратителни гледки“ в Ютуб, където мигранти нагряват децата си на огъня, за да плачат и след това отиват пред журналистите да ги снимат.

„Гърция е в правото си да се защити“, каза министърът на отбраната и добави, че на този фон българо-турската граница нещата остават много спокойни.

11

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Циклонът Янос отмина с поне три жертви и огромни материални щети

20.09.2020

Обновена

3112 6
Eрдоган: Ще защитаваме всеки сантиметър земя и вода докрай

20.09.2020

2815 27
Протести избухнаха в Мадрид и Лондон след затягане на COVID-мерките

20.09.2020

Обновена

8472 64

Коментари

Moby-Dick

И кога и къде е казал Каракачанов, че "има сражения"? Редакцийката, не заприличвайте на ПИК, БЛИЦ, БУЛТАЙМС, ИНФОРМИРАН-НЕТ и пр.! Тъжно е!

Boris Hide
снимка на Boris Hide

Казал или не на тоя плужек дебел сраженията му са били само на софра така че има ли значение.

Boris Hide
снимка на Boris Hide

Дюстабан шкембели войвода да не се офлянква ами да вдига всичките 3 танка и 4 ЗИЛа със все опълчението и напред към Великата Българска Стена! Дано не е забравил да си поръча удобен дишащ камуфлаж от личния шивач,с натовски шевици по модел на древните макета от палеолита.

Stefan Andreev

Много интересно ,откъде се снабдяват с димки и бомби ,след като умират от глад ,според последните"достоверни информации" 

Хумангоид

Ами айфоните Самсунг с неодграничен график?

Conviction
снимка на Conviction

Днес се върнахме в булгаристан от Гърция  няма паника,стражения, По магазините даже цените са паднали даже и на тол таксите,никой не носи маски, хората са ведри и весели но всички искат

 

Да се Стреля и минира на границата.Аз също съм За.

 

Традицията като наближат някакви празници да заливат от медиите с Негативни  новини за Гърция  за турция  хич.  но им свикнахме  то не бяха  опашки  то не бяха засенежени и блокирани селища  Но няма как да откажат хорта да пътуват на там.

 

 

Резултат :4 килограмово  Фагри  12 кг огромни раци, няколко сепии  октоподи общо  8кг  ,разни по маломерни ципури маятико  лица и други 8 кг.

 

 

 

Но оня ибрик с изнесените в турция заседания на правителството  сега договаря нечий г@з  най вероятно вашият  аз не съм бг. гражданин и утре си отивам.

 

шкембе войвода  е за затвора с цялата камарила минсъвет , президенство и чистачките даже.

глигор

За ибрика браво! И аз говоря същото но герберите мигат на парцали и не вврват, че Той, ибрика ни продава.

wiseman 1

Човекоподобните от близкия и среден изток и Африка се стремят да нахлуят и в крайна сметка унищожат цивилизована Европа. Спасението е само едно - военни действия, включително изтребване на нашественика, така както нашите предшественици са защитили преди векове Европа. Нека си спомним за хан Тервел. 

Muktata
снимка на Muktata

БРАВО НА ГЪРЦИТЕ ! ?  Ελλάς ? Поведение на достойни хора ,достоен народ , и поведение на достойни държавници ! Качиха им се на главата и ги накараха да скочат за да си бранят територията... Не като тиквения плужек - търчащ напред назад като пощенски гълъб на Султана... Срам.?

Васик

Тежки сражения се водят за македонската наденица. Стойка гърми с халосни патрони

dissidentbg

"буквално има сражения"

 

И този е министър на отбраната? Защо някой не му обясни какво означава сражение?

Влез или се регистрирай за да коментираш