facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Борисов: Не е укоримо, че съм помагал на Бобоков

Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица, заяви премиерът по адрес на президента
4 077

Не водим войни с никого. Ние правим пътища, откриваме нови заводи и технологии. Не е укоримо да се поддържа комуникация с представители на бизнеса. Вместо да се нападаме, нека да работим за благосъстоянието на хората. Това правим ние - откриваме нови заводи, дават се заплати на работниците, стотици семейства имат препитание. В условията на пандемия икономиката продължава да работи. Вместо да закриваме, ние откриваме работни места.

Posted by Boyko Borissov on Friday, July 3, 2020

Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че няма нищо укоримо в това, че лично е помагал на едрия бизнес в България. Поводът за коментара му са смс-ите между него и Пламен Бобоков, в които бизнесменът го търси с обърщението "Добро утро, бос" във връзка със скандала с либийския танкер "Бадр".

"Не виждам нищо укоримо. Един има бизнес в Нигерия - нормално да се интересува кой ще е посланик. Самият Бобоков аз съм му помагал, водил съм го в делегация в Узбекистан. Водил съм го при премиера, в Румъния, в Турция. Това са български инвеститори в други държави. И това не е лошо, не е укоримо. Що се оправдават изобщо?!", каза Борисов пред журналисти в Пазарджик, където открива нов завод.

Той призна автентичността на смс-ите между него и Пламен Бобоков. "Аз не съм да си пазя смс-ите. Някои, които се имат за мъже, са далече от мъжете - да си пазиш смс-ите с години, за да можеш да покажеш!", коментира премиерът и добави: "Не виждам за какво е тази истерия. Ако е Борисов, значи е лошо, ако обаче е Радев, това вече е нападение".

"Няма държавен глава, при който да съм бил, или канцлер, или премиер, който неговите съветници да не му дават листчета, ако тяхна фирма има проблем в България. Ако има големи инвеститори от тяхна страна, които искат да дойдат в България, да застанат зад тях, да ги препоръчат. Нито е укоримо, нито е наказуемо. Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш аз съм девица. В същото време се оказва, че не само не си, а много по лошо", заяви още Борисов по адрес на президента Румен Радев, който също е комуникирал с бизнесмена Бобоков.

Според премиера обаче проблемът не е в самата кореспонденция, а в това, че "обвиняват само другите, а казват ние сме...". "Преди няколко седмици колегата Радев каза, че правителството веднага да си извади чатовете с едрия бизнес. Затова сега е толкова гузна ситуацията", отбеляза Борисов и допълни: "Аз не водя война президент-премиер, аз правя пътища, правя заводи, правя суперкомпютри. Толкоз!". След това коментира пред пиарката си Севделина Арнаудова, че го питат по тези теми, защото "не искат да гледат новите заводи", на което тя отвърна: "Тиня, тиня!".

"Пламен Узунов беше милиционер от Пловдив, аз съм го направил директор. Бил на разпит... Ми да бъде. Това ли ми е темата?!", продължи да се възмущава министър-председателят, видимо ядосан, този път визирайки секретарят на президента по правните въпроси. Пиарката му го посъветва "само се усмихвай сега и стига толкова".

 

22

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Борисов: Оставка? И аз искам оставката на Радев

10.08.2020

Обновена

15446 368
Няма как Борисов да оцелее до края на мандата

08.08.2020

ТАНЯ ПЕТКОВА

18064 20
Президентът взе решителен курс към промени в Конституцията

05.08.2020

Обновена

24058 166

Коментари

Предводител нa ...

Пиарката му го посъветва "само се усмихвай сега и стига толкова".

Прелестната и интелигентна Анна-Мария Борисова също само се усмихваше.

Nick F

Има ли нещо в тази държава което да не го е направил ТОЙ ?

bay Dragan

"...аз правя пътища, правя заводи, правя суперкомпютри".

ТРЯБВА ЦЕНТРОВКА.

Предводител нa ...

аз правя пътища, правя заводи, правя суперкомпютри

Ако и компът е с качеството на пътищата ...

Пу, пу, пу ...

mi6osp.

Хъм,  защо ли тогава прокурата публикува смс-ите на тези, за които не може да докаже, че са помагали на Бобоков, а не твоите??

Защото ако публикува твоите и докаже, че си помагал на Бобоков , навежда на мисълта за пълното чекмедже.

С признанието, че е помагал на Бобоков и че в това няма нищо укоримо , Борисов съсипа усилията на прокурата да разследва и докаже търговия с влияние. 

ЛАФЪРДИЕВ

Значи .. Баци можи да си води Бобоков в Узбекистан в делегацийката.. Радев - не може!!! Ти да видиш...

Значи... Баци може да си говори за БАДР с Бобоков.. Радев - не може... Ти да видиш..

Тъй излиза покрай пореднио "ТИ СИ ГО ИЗБРА!", пърдон - "АЗ СИ ГО НАЗНАЧИХ".. По целенасочената подборка от СМС-и на каскета..

Тъй де..

Къде, къде по-престижно е твой еврудупетатин да съдейства СТРАНАТА, пърдон - територията ти, да бъде турната в списъка на ДЪРЖАВИТЕ-ПИРАТИ за ХХI-я век!! От братско разузнаване, пръдон пак - партньорска служба..

И ти да се гордееш.. Вместо да се укоряваш за това..

Щото - той Радев по принцип си е за укор.. Щото успя да го накара МАМИЦАТА НА ПАРТИЯТА СИ на избори срещу него да пусне.. Пък нея и в родното и село, не я пожелаха магарица да му бъде.. На Бацито, де..

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Положението е неспасяемо.Стопил е сегменти, биелата е пробила буталото, скъсал е и коляновия вал.Да идват тия от Вторични Суровини с белите дрехи и да си Го прибират.За скрап.

paragraph39

/:/Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че няма нищо укоримо в това, че лично е помагал на едрия бизнес в България...

.........................................................................................................................

ТЪЙ-тъй!?

Ама това го кажи и ПРИЗАЙ на гл. прокурор Ив. Гешев, чиято Прокуратура гони и обвинява други за..."Търговия с влияние"/каквото и да значи това?!/ и "Лобизъм"!!!

 НЪЛ ТЪЙ

Бъди мъж, бат Бойко- предай се доброволно на Гешев! Той ще те разбере- надяваме се?!

Светозар

Г-н Бойко Борисов: „Пламен Узунов беше милиционер от Пловдив.“

Прав е г-н Бойко Борисов. Цялата държава се управлява от милиционери (възпитаници на милиционерското училище в Симеоново), пожарникари, физкултурници, агенти на ДС, комунисти, шофьори, комсомолци, хореографи, тулупи, главанаци, каскети и субекси, които казват за себе си: „прост съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен.“

Предводител нa ...

Няма държавен глава, при който да съм бил, или канцлер, или премиер, който неговите съветници да не му дават листчета, ако тяхна фирма има проблем в България. Ако има големи инвеститори от тяхна страна, които искат да дойдат в България, да застанат зад тях, да ги препоръчат.

Нема нужда да ги изброяваш поименно, Баце, щото явно нема липси в списъка 😂

Всички са, разбрахме ... 

mi6osp.

Дубъл 

Минувача
снимка на Минувача

Единия е водил бизнесмени в чужбина, а секретаря на другия предава на бизнесмен решение, което не е публикувано. 

Минувача
снимка на Минувача

Премиерът Бойко Борисов е в Пазарджик за откриването на поредната складово-логистична и производствена база, този път на фирмата "Ариете Логистикс" ЕООД.

Заедно с него е и кметът на община Пазарджик Тодор Попов.

Преди това премиерът призова хората да не се струпват много на едно място. Поиска да отидат и на по-дебела сянка.

От ръководството на базата пoясниха, че става дума за инвестиция за около 20 млн. лева и се складират и ще се сприцоват дребни детайли и асортименти за автомобилната индустрия. В момента пък там работят 1000 души.

Нека има производство, каза Борисов.

atlantis

Що си се нарекъл Минувача, да ти се чуди човек? Ми минал си се.Майтапчията по ти подхожда. Като пускаш тез "затрогващи" новинки за Борисов предизвикваш луд смях. Е не си чак толкова смешен, когато ти пишеш. Тогава човек, се чувства  угнетен от милиционерската ти мисъл и трудно слиза на нивото ти. Вече като видя ника ти просто те подминавам, но когато пуснеш нещо от тези затрогванки

ги чета и не спирам да се смея.

Nickname186

Тиквата първо трябва да обясни откъде има много пачки с едри банкноти евро, а после да философства.

Минувача
снимка на Минувача

Арестуваха една от трите десни ръце на Божков;

 

https://cache1.24chasa.bg/Images/Cache/685/Image_8770685_126.jpg

 

ejko

Дано и "суперкомпютъра" не го направи някоя от "блестящите' Му фирми,че ще стане атракция за световното IT общество-ще идват на увеселителен туризъм в България за да види "Суперкомопота...,ъъъ..компютъра"

nebenebe

То не е укоримо и човек да се находи. На него често му се случва. обаче.

paragraph39

СВЕТОЗАР,

/:/ Г-н Бойко Борисов: „Пламен Узунов беше милиционер от Пловдив.“

.............

Прав е г-н Бойко Борисов. Цялата държава се управлява от милиционери (възпитаници на милиционерското училище в Симеоново), пожарникари, физкултурници, агенти на ДС, комунисти, шофьори, комсомолци, хореографи, тулупи, главанаци, каскети и субекси, които казват за себе си: „прост съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен.“

..........................................................................................................................

Я пак?!?

"Диктаторски" милиционер или "демократичен" полицай?!

А?!

Пламен Димитров Узунов

Биография:

Роден е на 13 април 1972 г. в Пловдив.

През 1990 г. завършва Националната търговска гимназия в родния си град. След това завършва „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“ в Академията на МВР в София.

От 1993 до 2015 г. работи в системата на МВР в Пловдив. През 2003 г. завършва магистратура по право в Пловдивския университет.

Между 2004 и 2006 г. е началник на сектор „Криминална полиция“ във II РПУ. Специализира в Будапеща и в Академията на МВР.

От 2006 до 2010 г. е началник на сектор „Криминална полиция“ в ОДМВР в Пловдив.

От 2013 е директор на МВР-Пловдив. Напуска системата като старши-комисар и генерал-майор от резерва.[

От 2015 г. преподава на хонорар предметите „Криминалистика“ и „Оперативно-издирвателна дейност“ във Висшия университет по сигурност и икономика в Пловдив.

Членува в Международната полицейска асоциация. От 27 януари до 4 май 2017 г. е министър на вътрешните работи.

.........

ТЪЙ, де, през 1990 г. е "милиционер", та дрънка!!! ПФУ!

Светозар

Вярно, че „полицай“ звучи по-авторитетно, но г-н Пламен Узунов да беше мислил малко повече с милиционерския си акъл, преди да си направи снимка като Хитлер.

Under_My_Thumb

Поздравления за Велислава Дърева!

Баце и неговата Денонощна стража

Велислава Дърева 

https://duma.bg/batse-i-negovata-denonoshtna-strazha-n218168

 Къде си, Рембранде?! Разсъждения около една картина

old war horse
снимка на old war horse

Борисов: Не е укоримо, че съм помагал на Бобоков

 

баце, ами ти с това разказа играта на каскетя,

направо го умножи по „нула“😁😁😁

Влез или се регистрирай за да коментираш