facebook
twitter

Горещи новини

Борисов даде 1 млн. лв. за църква и пак нахока комунистите

Предизборният дъжд от пари днес е над Варна
7515

Предизборното изливане на пари не секна и днес. Този път ощастливена бе Варна. Премиерът Бойко Борисов лично посети града и донесе радостната вест – държавата дава 1 млн. лв. за довършване на църквата “Свети Прокопий Варненски”. Визитата на Борисов в града съдържаше познатия от последните седмици инструментариум – инспектира строящи се обекти в компанията на Владислав Горанов и Томислав Дончев, преряза лента, нахока опоненти и комунисти. Дори качи кмета на Варна Иван Портних в джипа си и на живо във “Фейсбук” предава как градоначалника му докладва за промените в града.

Храмът “Свети Прокопий Варненски” се строи над 10 години, като държавата и местната управа и преди предоставяха пари. “Ще додадем колкото средства са необходими. Нека кажат хората след 100 години, че тук е имало владика, който е направил църква. Имаше едни хора, които ни забраняваха да ходим на църква по Великден, а сега от комунисти няма място в „Александър Невски”, заяви Борисов, цитиран от сайта “Нова Варна”. Митрополит Йоан също бе духовит: “За нас е важно да завършим подовата настилка на храма. Благодарим на Бог за вас, че отпуснахте средства за храма. Благодарим за всичко. Попът може и да няма общо с магистралата, но до църквата се стига по път”.

118

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Ще сглобяваме ядрено ферари в "гьола"

23.08.2019

Юлиана Бончева

3421 8
Шефът на НСО е подал оставка пред президента

21.08.2019

4319 10
Борисов преобърна математиката

21.08.2019

Светослав Терзиев

39284 24

Коментари

Страници

Billy-Joe Winchester

Бойко Акбар!

Rendeto

Голямо комунделско подрипанье под тази статия, усещат как глътнаха водица баш преди самия вот.

Бойко ще дообиколи навсякъде, да си го видят хората, да му се порадват на загорялата физиономия, да го дадат по телевизита, а бледата бивша журналистка, бившо гадже на бившия партиен ръководител ще размахва някакви листа и ще казва че един от Банкя , но не Бойко, имал къща.

С тая къща барцелонска такава мотика настъпиха двете каки, че после как ще се обясняват на руските си началници - не знам.

Доц.Трътлев

Просто дописката се майтапи с Тиквеника.

Тъмно пиво

За десет години освен политическия "елит" се видиотиха и драскачите. Тоя просто разпределя нашите пари бе пичове,

Никакви пичове не са тия. Те са обикновени каролинки, ако ме разбираш. 

Шлифера

Хич да не ви пука! Ако иска да открива, ако иска да закрива...ако иска да раздава, ако иска да взема.....
Бюлетината е в нашите ръце на 26 май! Ние сме тези които пускайки бюлетина за БСП с преференция Йончева вкарваме бокомутрата в Затвора!  
Иска се САМО да излезем всички и да направим един солиден процент гласуване! Всички фалшификации на цц, всички купувания на циганори от бб ще са нищожни в сравнение с нашата воля! Направете това горди българи!  
Излезте и гласувайте и покажете, че не може да ни управлява Банда от Крадци и Престъпници наречена ШАЙКА  от техният си историкописец!!!
 
 

Тъмно пиво

 Ние сме тези които пускайки бюлетина за БСП с преференция Йончева 

И какво? Да не е чума, ами да е холера. Не! Благодаря! 

sneaky_humanoid

Бе кво стана с Неговата партийна книжка? Да не се окаже, че все още е член на БКП...

Simplicissima
снимка на Simplicissima

 

По Великден и Рождество Боко е участвал в кордона около храмовете.

И се е възмущавал, че закъснява за участие в мероприятието домашно надяждане.

Щото туй прасе, туй агънце -- в тавата -- са сигурната връзка на матряла с Божественото.

Тъмно пиво

По Великден и Рождество Боко е участвал в кордона около храмовете.

Ъхъм. А Ленчето чинно е докладвала съучениците си на директора. 

Хел
снимка на Хел

Йончева е водач на листата и ще влезе и без преференция... така че е по-разумно преференцията да бъде насочена към по-задните места.

Асол
снимка на Асол

Не е така! При изборите за евродепутати не важи правилото за водача! Могат да я изместят с преференции! Вярно е, че ще е трудно трима, четирима да наберат повече от нея, но все пак трябва да се знае, че при тези избори водачът не е застрахован.

Иначе Търчи - лъжи не може да се стърпи да не ГО показват по телевизора и да плеще идиотщини без никаква ответна реакция от хрантутниците МУ. За какво иначе раздава наши пари на дръжките на микрофоните!?

Wolf ACE

БХ е завършен демагог, туй нЯщо не се церемони и няма да се посвени да се отрече и от собствената си майка, стига да има някаква моментна, подчертавам моментна, изгода.

Моментна, защото поради изключително оскъдния му умствен ресурс, горепосочения не може дори и да излъже качествено, в резултат на което простотиите му лъсват изключително бързо..

Така, че няма смисъл да се коментира и да се учудваме на поредните му брътвежи, просто час по-скоро трябва да бъде изринат и да му се потърси и персонална, и като представител на "правителства" отговорност...

Шумахер

👌

Тринити

Предизборният дъжд от пари днес е над Варна

Туй си е градушка,а "облакът" се мести из цялата страна,космат,черен и плешив.През уикенда се очаква силен изборен антицилкон и въпросният Кумулонимбус Банкинус Суджукус Колибарис го е страх от градобитните ракети на оная...русата.Затуй и пере с каймета де кого свари тия дни и вика,че тез ракетите срещу него били бутафорни.С възгласи :-Не мъ заболя,не мъ заболя...!"

Rattrack

Очаква родната ни православна църква да се отблагодари, като го канонизира - Свети Тиквоний Банкянски

Джиджи

Не му ли йе малце рано?

 

Поне паметник да му издигнат преди това – фсе едно къде, може и да не е в Банкя. ✌️

 

Но П–Р–И–Ж–И–В–Е❗️❗️❗️ 

Meto_ot_Interneto

Колко даде за джамии и мюфтии, баце?

Асол
снимка на Асол

Опрости им грехо..пардон, задълженията. Малко ли е? Глиганчетата все пак са МУ толкова години истинския коалиционен партньор

БИОХАЗАРТ
снимка на БИОХАЗАРТ

Всяка година по 80 Милиона лева чрез дарението за тюнопроузводителите,които са 100% са турци.

 

Кире

Разбира се, ГЕРБ показват, че държат на традиционните ценности, а комунистите са либерасти и значи естествени противнинци. Няма как БСП да излезе на това. А и народа знае, че без Бойко няма църква 🤘

wreckage
снимка на wreckage

Магнолий Дашния.

Нафарфор

без коментар, само 2 цитата: 

“За нас е важно да завършим подовата настилка на храма. Благодарим на Бог за вас, че отпуснахте средства за храма. Благодарим за всичко. Попът може и да няма общо с магистралата, но до църквата се стига по път”.

 Матей 7:13 
Влезте през тясната порта, защото широка е портата и пространен е пътят, който води в погибел, и мнозина са ония, които минават през тях.

 

sneaky_humanoid

=)

Simplicissima
снимка на Simplicissima

👌

zumer

А да ли ще ги даде?

Лаф да става- чалгарийка срещу изборите. Смешник.

Миналата година  държавата пак даде едни пари да завършат храма-300 000,00лв..

Толкова били нужни.

Чудесно е, че се строят Църкви, този храм се строи от 2006година.

Много пари се наливат в него, но много малко остават за строителството му.

 

аман бе

Първо да завършат магазина пред него. След това с какви бесни темпове ще завършат и храма...

Здравка
снимка на Здравка

Храм ''Св. Прокопий Варненски'' трябваше да бъде изграден с дарения и готов през 2010. Очевидно Варна не се радва на щедри бизнесмени. Това не е първото дарение на ГЕРБ. Те пускат по нещо в дискоса в навечерието на всички избори през последните години. Нищо чудно да режат лента преди местните тази есен.

***

P.S. Бюлетината е в нашите ръце на 26 май! Ние сме тези които пускайки бюлетина за БСП с преференция Йончева вкарваме бокомутрата в Затвора!  Шлифер, наивен ли си, платен ли си, или шлиферът ти е зелен? БСП създаде ГЕРБ. ''Майката'' е точно толкова статукво, колкото и чедото. Йончева беше добър журналист. Що и трябваше политика?  

dream team
снимка на dream team

И как точно БСП създзде ГЕРБ?

Наивна ли си, платена ли си или роклята ти е зелена?

Тъмно пиво

Как ли? Ето как:

 Боко -член на БКП, Цвък - член на БКП, Мама Цеца - член на БКП, всички милиционери в ГЕРБ -членове на БКП. А какво е БСП - БКП-ренегати.

fierсe
снимка на fierсe

Дотук поне 9 милиона лева за варненския храм „Св. Прокопий Варненски“, днес Боко прибави „от джоба си“, сиреч от държавния джоб, още 1 милион лева!

Подовото отопление му било зор на шкембестия варненски владика, който се молел и благодарял за … Бойко Борисов.

С тия пари Ватикана щяха да вдигнат.

Някой ще направи ли ревизия на тоя мазен владика? Не!

А с този милион, който днес додаде Боко, толкова болни деца и души можеха да бъдат спасени, които просят парички за лечение!

Няма обаче нито спец.прокурятура, нито конпи-ри да се заровят КОИ ТИПОВЕ ПЕРАТ ПАРИ ПРЕЗ ЦЪРКВАТА!

П.П.  Апропо, „отчетността“ на сайта на храм „Св. Прокопий Варненски“ е замряла на … 2011 година, където са посочени някои от „щедрите дарители“, но не са посочените сумите, дадени от тях. Какъвто ни Вожда, дето раздава пари, като че са от джоба му, такава ни и църквата… Със сигурност, ако в Църквата влезе ИСТИНСКА РЕВИЗИЯ, НЕ ОПГ, А ОПГ ГВАРДИЯ ЩЕ БЪДЕ ОТКРИТА. Впрочем, една бивша шефка на Варненската районна прокуратура така и смачка откритите кражби покрай смъртта на митрополит Кирил

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш

×