facebook
twitter

Горещи новини

БФС глоби Любослав Пенев с 9000 лв.

1194
МИХАЕЛА КАТЕРИНСКА
Любослав Пенев

Любослав Пенев беше глобен общо с 9000 лв. заради пиперливите си изказвания по адрес на БФС вчера. Решението на Дисциплинарната комисия е извънредно, след сезиране на комисия "Етика и феърплей", тъй като Дисципът вече имаше заседание в понеделник, а следващото редовно е насрочено за петък.

Едната глоба е в размер на 5000 лв. "за нанесени обиди в средствата за масова информация към ръководството на БФС, засягащи човешкото достойнство, етиката и морално-етичните изисквания". Другата пък е за 4000 лв. "за унизителни и обидни изказвания публично, в печатни, телевизионни и електронни медии за честта и достойнството на футболните съдии".

В понеделник Пенев се изказа срещу съдийството на Стефан Апостолов и асистентите му при загубата на "ЦСКА-София" с 0:2 от "Черно море", както и срещу ръководството на БФС. Ето и есенция от неговата тирада:

"Всичките тези проблеми идват от футболния съюз. Ние не напредваме, ние затъваме. Начело с президента и хората около него, те не спомагат за развитието на българския футбол... Този мач (б. р. - с "Черно море") нямаше как да го загубим, ако няма тази пряка намеса, според инструкции... Михайлов казва, че футболът бил на едно добро ниво. Той не гледа мачове, даже по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач, както и тия около него. Това е цялата история. Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така... Футболният съюз e една лъскава ябълка, но е изгнила отвътре. Изгнила от какво? От алкохол, от екстри, но не и от футбол. Това ще приключи зле... Това нещо няма да свърши добре. Запомнете какво ви казвам. Ние сами трябва да изчистим тази тиня..."

Впрочем, в решението на Дисциплинарната комисия Любослав Пенев е посочен като помощник-треньор на "ЦСКА-София". Той явно е записан в тимовия лист така, тъй като клубът още не е прекратил договора с предишния наставник Нестор Ел Маестро.

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"ЦСКА-София" всъщност иска да прави подземен паркинг с тунели под парка

24.06.2019

710
В Хърватия определиха "ЦСКА-София" като футболен Франкенщайн

21.06.2019

563
"ЦСКА-София" за втори път извади късмет при жребия

20.06.2019

291

Коментари

momon

Върл противник съм на припознавачите, но това минава всякакви граници. Затова, че имаш мнение, но то да не се харесва на някой си и да отнасяш глоба си е пълна простотия.

Penchobre

Психиатър му трябва, на помощник треньора, не глоба. Лекарска грижа е нужна. 💥

dream team
снимка на dream team

И кой и от какво по-точно се е почуствал обиден? От истината?

Михайлов казва, че футболът бил на едно добро ниво. Той не гледа мачове, даже по телевизията. Неговата идея е да пътува по чужбина, напред-назад, евентуално да отиде на някой мач, както и тия около него. Това е цялата история. Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така... Футболният съюз e една лъскава ябълка, но е изгнила отвътре.

Solace

Пенев в частта за БФС е абсолютно прав - БФС убива футбола в България - от години, системно. Чрез съдии, чрез грешни решения, чрез некадърно управление.

 

За другото - не знам. Не съм гледал мача на морето и литЕкс, но коментарите са, че играта на гостите е била зле. В т.ч. върл припознавач като Ники Александров се изуми от приказките на Любо за добра игра...

Imko1
снимка на Imko1

Ехото отговорило "Майката, майката, майката..." (по един брадясал виц за Хр. Стоичков)

kempes

БФС е една мафия, засега запушва усти със солени глоби. Човека почна работа онзи ден, още не е изкарал хляба за месеца, а тия му режат главата.

Ами дано дойде по-скоро денят, в който и на тях да им отрежат главите.

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

сини боклуци

водопроводчик1
снимка на водопроводчик1

Чичовото не е казал нищо осъдително или не вежливо.

ИвКо

Супата може и да не става за треньор, но за шеф на БФС ще е с пъти по добър от Перуката, да не кажа че към момента по подходяща кандидатура за шеф на БФС от него няма.

9101

Глупав човек с огромно самочувствие без покритие. 

kempes

А ти пък си един обикновен недорасъл ***нар.

Вземи прочети някоя книжка първо, после давай мнение ***сльо.

Chesan
снимка на Chesan

Някакъв парцал, нарекъл една отрепка - пачавра¿

НЕРВЕН

Явно и членове на БФС пишат в този форум...

Предводител на ...

Пътуваме по чужбина, търсим ресторанти, приоритетно такива с дансинг и така...

 😂👍

Влез или се регистрирай за да коментираш

×