facebook
twitter

Горещи новини

5 села в Банско продължават да са без ток

В Смолян бедственото положение остава
289
Снимка: Архив

Пет села в община Банско вече четвърти ден са без ток след голяма повреда, предаде Би Ти Ви.

Жителите им са предимно възрастни хора. Вече няколко дни връзката с тях е трудна заради паднали батерии на телефоните. Аварийни екипи работят за отстраняване на повредата, очаква се това да стане днес.

Остава в сила бедственото положение в Смолян и района, след като тежката зима обстановка предизвика редица проблеми там, но се очаква по-късно днес то да бъде отменено. В Пампорово е въведена специална организация, която да облекчи трафика за туристите и колите, напускащи комплекса – движението е еднопосочно. Пътищата в областта вече са проходими при зимни условия. Отменено е бедственото положение на територията на община Доспат. През целия вчерашен ден продължи разчистването на пътищата в района от паднали дървета.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Три щата обявиха бедствено положение заради урагана Дориан

02.09.2019

446
10 станаха случаите на Африканска чума по свинете с Смолянско

17.08.2019

347 6
Чумата по свинете вече е неудържима

01.08.2019

АЛИСА ИВАНОВА

1005 1

Коментари

Solace

Първо, пет села в Община Банско. Вярно, че Банско не мяза на онова Банско от моето детство, а е станало голямо село, ама все пак.

Второ, в Община Банско има 8 населени места, от които две са градове - Банско и Добринище. Значи от останалите 6 села, 5 нямат ток. Вместо преписване от бтв, можехте да проверите кои са.

Трето - важно е на лифта да има ток, че иначе маркжирардели ще вие на умряло. По-здрави на икономов!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×