Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ваня Г показа белоснежно бельо за бърсане на сълзи, когато плачеш за бедните

Изборът за председател на ДПС ще пренасочи либералните арбалети със секрети

07 Ноем. 2023
О, бедни хора, вашата мъка ме опустошава и насълзява бельото ми!
О, бедни хора, вашата мъка ме опустошава и насълзява бельото ми!

ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ПОКАЖА БЕЛЬОТО СИ!
С такива викове нахлу Ваня Григорова в тоалетната на телевизия, където сънените водещи на сутрешен блок в този момент си миеха ръцете и се настройваха за работната сесия.
Тя сгащи журнальорите до мивките и дръпна нападателна реч за битовите удобства и разкоша на тоалетното отделение за всички журналисти, докато хората няма какво да ядат и уринират в саксиите на съседите си. 
Григорова настоя камерите на телевизията да влязат в святая святих, където и тайнометът ходи сам. Григорова изнасили операторите да покажат корпоративния лукс, в който се облекчава привилегированата класа на журналистите. 
По време на унищожителната си реч Григорова показа бельото си, което беше искрящо, белоснежно и ухаещо на полски маргаритки, чиито аромати сякаш пееха: пролет, пролет, момичешки устни, момчешки ръце! 
"Вижте това бельо! - размахваше като знаме интимната си вещ Григорова. - Това бельо остана детски нежно и клинически чисто, въпреки либералните кремпайомети, които го обсипаха със секрети и срамотии. Бельото ми е толкова чисто, че мога да си бърша с него сълзите, когато плача за бедните. Бельо страдално, кой те не руга и кой те пощади от хули гадки, тиня гладка, ако рядко!" - премина на съвсем висок стил Ваня, Символа на Новото ляво и Старото хибридно. 
"Вижте, аз не знам дали в средите на българската путинофилия има тревога и нелоялна конкуренция за парите от Рубльов поток - пределно откровена бе Григорова, която изглеждаше чудесно и в тон с фаянса. - Това мен не ме интересува, това са капиталистически магарии, сребролюбие, човек за човека е вълк и така нататък. Има много по-важни и тежки въпроси, свързани с мятането на екскременти. Свидетели сме на вопиещо неравенство. Либерал-капиталистите ядат повече, пият кръвта на пролетариата, смучат пот, трупат тлъстини и в резултат естествено снасят по-тежки снаряди от бедните хора. Фекалометите на богатите са на по-високо технологично ниво и пораженията от тях са несравнимо по-тежки. Не че бедните не могат да мятат дърдонки! Пролетариите могат да се защитават и да се превърнат в атакуваща мятаща класа, когато се осъзнаят. Но колко може да изцвъка един беден отруден труженик, който закусва с веригите си и вечеря с новите дупки на колана си!..." - опи се от лайноречието си Григорова и си изгуби нишката, па я завърза на социално-ангажирана емоционална джувка. 
***
МЕТАТЕЛКА-МЕЧТАТЕЛКА
Същия ден във видео-вестника "Отлична драма" излезе интервю с Ваня Григорова, в което оспорващата софийските избори кандидатка разказва за живота си, посветен на бедните и тоалетните.
В интервюто чаровната дама прави лингвистичен, метахимичен и алфизичен анализ на думата акомет, разказва как постига успехите си, как поддържа безупречни тоалетната, тоалета и бельото си, как освобождава нечовешкото напрежение от голямата политика и големите либерални... доставки.
Най-накрая Григорова отмахва булото на срам и грях, споделяйки и някои трептения на сърцето си. 
Със сълзи на очи все-още-кандидат-кметицата споделя пред читателите на "Отлична драма", че новината за събитията в ДПС я разстроила до такава степен, че сърцето ѝ се обляло в кръв и вътрешна секреция. 
"Няма да скрия, че ревнувам. В най-либералната партия ДПС стават големи работи, изборите за нов председател ще са по-драматични и метателни от местните избори. Либералните арбалети със секрети ще се насочат в съвсем друга посока и мен съвсем ще ме забравят" - ридае полуизоставената чаровница. 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата