Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Шушулка прегради изхода! Боби Михайлов не може да напусне БФС

Леденото парче повреди оставката, под въпрос е дали въобще документът е валиден

Pixabay

ЛЕДЕНА ЕПОХА
Малко след новината за оттеглянето на легендата Борислав Михайлов от ръководството на БФС, около шефа в оставка се разигра екшън в стил "Куци коне на ледена кушия". 
Михайлов си тръгнал в особено свирепо настроение размахвайки оставката си в опит да събере нишките на мисълта и комбинациите, които да го върнат обратно на върха на БФС. 
На изхода от сградата обаче голяма ледена висулка се откачила и се сгромолясала под носа на Михайлов. 
На него окото му не мигнало пред смъртната опасност, много по-тежко преживявал оставката си. 
Настроението му чувствително се подобрило, когато установил, че оставката му е затисната от огромната висулка, която освен това препречила достъпа до външния свят. 
Хората около него се разтревожили, че са блокирани като миньори в затрупана шахта, но Михайлов само се изсмял демонично. 
"ХА-ХА-ХА, ХОУ-ХОУ-ХОУ. Аз лесно ще го разтопя това ледено иглу, само един път ще му дъхна. Ама тая оставка под леда вече за нищо не става. Аз дори не знам дали е легитимна!" - съобразил в крайна сметка Михайлов и почнал да върти телефони като Джеймс Бонд. 
Същевременно Михайлов затанцувал танца на издигащия се от пепелта Феникс, при което температурата около него се повишила, замирисало на сероводород, зли духове и цигари "Феникс" от Преизподнята. 
С повишаването на температурата леденият блок се разтопил, пътят се отворил, Михайлов си тръгнал и през главата му като на кинолента преминала мисъл, която преминала във вик:
"Според мен това беше знак да си оттегля оставката или пак да се кандидатирам за председател. Някои хора ядат макароните с хляб, други си лягат с чорапите, аз пък обичам да съм шеф на БФС. Тази сутрин си казах: Боже, дай ми знак. И ЕТО ГО ЗНАКА!" - извикал Михайлов и се издрънчал в близкия пътен знак. 
***
Футболни експерти изразиха неудоволствие и заявиха, че за шушулката е виновен кметът, който не милее нито за футбола, нито за гражданите и би трябвало да поеме отговорност!
 

Текст : Димитър ВоевМузика : Димитър Воев, Кристян Костов,Михаил ПешевВ клипа са използвани снимки на Нели Недева-Воева.Автор на клипа : Нели Недева-Воева & ...

 

Още по темата