Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Радев даде мандата с Ctrl+z и coming out

Не натискам копчето enter, защото ми става лошо, призна държавната глава

Радева и Радев си говорят за ибрици, еничари и Z-политика.
Радева и Радев си говорят за ибрици, еничари и Z-политика.

Президентът Радев връчи втория проучвателен мандат на Николай Денков, но го посъветва да го върне. Преди да връчи папката, президентът увери Денков, че в лично качество го уважава, но в обществено качество предпочита да не го беше срещал в такова количествено натрупване. 

"Давам сега мандата, ама да ми го върнете! Нали знаете как се прави undo на компютъра? Контрол + Зет! - инструктира кандидат-премиера президентът. - Срамно е да се говори с посолствата, ако не са Z. От посолство до посолство има раZлика. И тези работи се правят деликатно, иZотZадния вход на посолството, като ДПС" - направи и своеобразен coming out натовският генерал със сърце от вата. 

Той представи като своя дългосрочна стратегическа цел Ctrl+z на България във Варшавския договор, който ще се възстанови веднага след окончателното падане на Киев. 

"Контрол-Зет политиката не значи, че съм подконтролен на Z-посланичката. Отношенията ми с нея са чисто институционални, Zaдунайски! 

А мандата Ви го връчвам с омерзение. Правя го само от коректност към Конституцията, която уважавам, колкото и Вас в лично качество" - хвърли Радев папката към Денков и обяви, че му е лошо като на Али Ръза.

Йотова му даде аспирин, който президентът глътна заедно с граматиката си, понеже не е някакъв Zависим или контролиран човек. 

Без изобщо да прикрива неприязънта си, президентът Румен Радев връчи втория мандат за съставяне на правителство на кандидат-премиера на ПП-ДБ Николай Денков.

***
Денков малко се учуди на тая институционална учтивост и попита президента, да не би някой да му е натиснал enter. 

Радев каза, че Президентството не е място, където да се говори за гастроenterология, но наистина му е лошо. 

***
Във Фейсбук Първата дама генералшата Радева сподели интимни подробности от житието си на изискана жена до един успял мъж. Тя посъветвала държавната глава да не дава мандата.

"Казах на президента изобщо да не дава, с извинение, че го боли глава - пише президентшата. - Държавният глава го боли глава, колко изискано! Но той прие съвета ми само частично, като даде мандата и каза, че му е лошо. Главоболието било женска работа. Казах му и да занесе един ибрик на тия еничари отцеругатели, които не заслужават да държат мандата! Но и за това не ме послуша - написа Радева с линк към песента "Аз съм коZа". 

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?