Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Помощ за премиера: Бойко дава менискуси, Асен - чорапогащи

МЕНИСКУС-КУС

Премиерът Гълъб Донев претърпя операция на коляното, във връзка с което, естествено, му пожелаваме бързо възстановяване! 

Служебният министър-председател Гълъб Донев е претърпял операция на коляното, съобщиха от правителствената пресслужба по повод многото отправени въпроси заради появилата се по-рано днес информация, че премиерът не планира публични изяви до края на седмицата

Но докато ние обикновените хора помагаме само с позитивни мисли и вибрации, мъже с държавно мислене оказаха спешна помощ на едно друго ниво. 

Човекът, който най-добре разбира Донев, е Бойко Борисов - колега и по премиерство, и по коленни кахъри. 

Борисов, трижди министър-председател, е човек с чудотворни менискуси - късал ги е десетки пъти, особено при политически зор, после обаче винаги си ги възстановява с нечовешки усилия на волята и силна вяра. 

***

"Ще му дам от моите менискуси, първо сме хора, после сме политици! - щедър е Борисов. - Може да имаме различия, може да ги критикувам, но реално погледнато служебното правителство овладя хаоса на Промяната, заслужават не един, а няколко менискуса. Аз дори съм се сдобрил с Радев, заровихме томахавките и се събирахме да ни четат изразително "Винету". Големите мъже мислят мащабно. Винаги ще помогна на Гълъб. За Горанов ще си помисля, защото не го познавам що за човек е, но Радев и неговите хора ги опознах и обикнах сърдечно за националната им отговорност" - признава бившият премиер, който напоследък преосмисля и отношението си към депутатския имунитет. 

Менискуси се оправят, пари се печелят, но за някои работи си трябва имунитет! 

***

МАГНИТНИТЕ НАКОЛЕНКИ НА Д-Р ЛИВАЙН

Издателят и най-силно реализиран бг журналист Недялко Недялков също услужи на Гълъб с чифт наколенки от д-р Ливайн. 

"Аз си имам резервни, няма да остана никога без наколенки, накитници и налакътници! Нека ползва моите сега, знам какво му е, аз пък съм мисир-председател и също имам големи натоварвания в коляновия вал! Магнитните наколенки са хубаво нещо, не като измисления Магнитски. Какъв е тоя унизителен Магнитски? Иноагент, американски чиновник, и то умрял! Да се маха от нашата Прокурорска република България!" 

***

МЪЖЕ В ЧОРАПОГАЩИ!

Изненадващо, в благотворителната акция в подкрепа на Гълъбовите колене се включи и съпредседателят на ПП, бившият вицепремиер Асен Василев. 

Той пък подарява на Донев чорапогащи без дупки. 

По-рано през деня Недялкови журналистки му оставиха торба чорапогащени изделия, а на него не му трябвали. Но Василев преценил, че ще са от полза на колегата Донев и веднагически ги изпратил по Николай Събев.

"Нека му топлят на кълките и коленете. Това за него ще е антикризисна мярка, ЗАЩОТО Е В КРИЗА!" - викна Василев на площад "Народно събрание" и нацепи жълтите павета, които иначе си бяха много добре. 

Още по темата