facebook
twitter

После

Прелет над печата

Не много девствени

910

Този път прелитащият използва за стартова площадка виртуална платформа - в сайта "Барикада" прочетохме полезна и приятна статия с вдъхновяващо заглавие: "Сидеров и Бареков заровиха дудука". Статията проследява сложните отношения между двамата мъже през годините. Те преминават през взаимни хули и нетърпимост до днешния свещен съюз, който трябва да изтрае най-малко до евроизборите догодина. Но в политиката е така и в това отношение никой от двамата не е твърде девствен - виждали сме въртеливите движения на божествените им дупарки, виждали сме как следят слънцето като слънчогледи, нищо не би трябвало да ни учудва, но все пак е приятно да видиш двама мъже, които са се псували, все едно сърбин си е ударил пръста с чук - а днес са готови на всеотдайна дружба и стратегическо сътрудничество. Пожелаваме им лека и доходна и отлитаме към обичайните въздушни пространства над печата. 

Там - много ясно - "Пеевски дари медиите си", вика "Стандарт", който не е прекалено девствен откъм такива подаръци. В началото на тази година вестникът тържествено съобщи на същото място (челото на 1-а стр.): "Батков подари "Стандарт" на журналистите". Това бе квалифицирано от някои наблюдатели като акт, извършен с изключителна дързост и особен цинизъм. 

Сега и Пеевски подарява изданията си на новосформирана фондация, която носи името на един от подарените вестници - "Телеграф"

В самия "Телеграф" - Жени Калканджиева ще играе жена с относителна девственост - във френски филм ще изпълни ролята на порноактриса. В този филм животът на героинята явно ще има свойствата на еластичен химен: "Ще ме убият 7 пъти, но аз не умирам, издаде Жени".

Това събуди в прелитащия един спомен. 

Преди години Любен Дилов каза в бившия вестник "Новинар" по повод покана за политически танц от Бойко Борисов. 

"Мъжко дупе се лъже един път", каза опитният Дилов и отклони поканата.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Победената анорексия

20.05.2019

371
Най-добре е да дойде джендърмерията

17.05.2019

648
Борисов - изтърсак!

16.05.2019

958

Коментари

Miranda
снимка на Miranda

Прелъстени и изоставени.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×