Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

МВР-шефът провежда разпити с водно оръдие

Така той се бори със завистта, злобата и коварството на престъпниците

ВЕЛИКИЯТ ИНКВИЗИТОР
Вутрешният министър призна, че е използвал водно оръдие в няколко разпита, който той лично провел със заподозрените в убийство майка и дъщеря от нашумялата последните дни трагедия. 
Министърът прибегнал до това крайно средство - разпит с водно оръдие, отчаян от злобата на двете заподозрени, които му правели напук и не съдействали на досъдебното производство. 
От една страна, МВР в първите съобщения за медиите твърдеше, че жените имали помагачи, които съучаствали в некадърното прикриване на следите. 
За момента обаче помагачи няма открити, няма открити. Значи е необходимо да се извърши медийно-оперативна комбинация.
Министърът седнал да помисли върху заплетения казус и като помислил известно време, съобразил, че или трябва да говори за противоречивата информация, която подават разследващите, или да говори глупости под формата на епитети, за да е вкусно за медиите и да не е по същество. 

Не изключвам варианта тези две злобни жени самостоятелно да са прикрили всички следи". Това обяви пред журналисти в Стара Загора вътрешният министър като коментар на убийството на Пейо Пеев.  За убийството са обвинени тъщата и съпругата на Пеев.

Вътрешният министър избрал второто: да говори ирелевантни неща, които обаче да подсили с художествени епитети. Той се впусна в дълга обвинителна пледоария срещу заподозрените, в която ги нарече "подли", "вероломни", "морални уроди", "гении на завистта и злобата" и други. 
Цялото репортерско тяло изпадна във възторг от живописния речник на министъра. 
"Аз го мислех за бастун, а той бил поет!" - сподели шепнешком репортерка на колежка, с която си споделят всичко. 
А министърът, окуражен от успеха си сред репортьорките, продължи да разкрива вълнуващи тайни на професията си. 
"Като видях какви са злобни тия демони в женски образ, обърнах и аз другия край! - тупна се в гърдите министърът и продължи разказа си. - Обърнах другия край, извадих водното оръдие и го насочих към гърдите на заподозрените. Стреляй, гад, провокираха ме те, а аз отговорих на провокацията с воден залп. Окъпах ги и продължих разпита с друг тон. Някой ще възрази, че това е нехуманно. А хуманно ли да си криеш помагачите, ако изобщо ги има? Няколко такива разпита проведох с водното оръдие и смея да твърдя, че резултатите скоро ще се появят. Аз ще пречупя злобата на тия неприятници! Ще ги правя Мисис Мокри фланелки! Много злоба, много завист има в тия жени. Те ми завиждат, защото съм по-умен, по-красив и по-свободен от тях!" - убеден е министърът, а репортерките почнаха една след друга да се влюбват. 
Той завърши монолога си с разперени ръце:
"Ние сме изпълнителна власт, или както е на латински, екзекутивна власт. Фактически по длъжностна характеристика ние трябва да извършваме екзекуции. Елате ми повече престъпнички, аз отговарям с водната струя, пиленца на батко!" - съвсем разчупи стила и ледовете министърът. 
С което оперативната комбинация бе завършена.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?