Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Мемориал на Путин зае две паркоместа в София

Създателите на красотичката обичат Истината, която крият от нас

НАРОДЪТ Е МЪДЪР!  

Български патриоти родолюбци на име Сулио и Пулио направиха мемориал на Владимир Путин на паркинг в София, защото се усъмнили, гледайки днес годишната реч за състоянието на РФ - дали наистина ораторът беше Владимир Владимирович или негов двойник. Видяло им се съмнително, че Путин чете речта си, а не я рецитираше без написан текст, както му е адет. 

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение
Това сега истинският ли е или някакъв дубликат?

***

"Комай ни лъжат тия синковци, това не е Путин, пробутват ни двойник или киборг!" - притеснили се Сулио и Пулио, които лесно се не лъжат. 

"Не сме толкова прости, ние мислим с главите си!" - надъхали се мислителите. 

Те потърсили информация в интернет, прочели няколко нови и доволно мътни предсказания на Ванга, от които нищо не разбрали, освен че Нешка Робева ще направи спектакъл за живота на пророчицата с народни танци, патриотична акробатика и естетична гимнастика. Но дали е жив Путин, не ставало ясно от плановете на Нешка Робева. 

Интелигентните български родолюбци не се отчаяли, а продължили интернет-проучването си, защото искали да научат Истината, която крият от нас. 

Така те попаднали на учен в YouTube, който направил собствено разследване и на достъпен език обяснил, че Путин в действителност вчера бил бутнат от травестит с тротинетка на паркинг в Красно село. Руският президент бил инкогнито на посещение в София, за да уговори подкрепа за мира (Русский мир). 

Но агент на ЦРУ - травестит и наркоман, бутнал Владимир Владимирович с тротинетка, той паднал и си ударил главата в бордюра. След атентата травеститът избягал към Бояна и се скрил при някакъв високопоставен родоотстъпник. И така великият Путин се преселил в царството на вечно живите. 

Сулио и Пулио прочели и потвърждение в сайта Testēs Testamenti (Свидетели на Завета), където пишело почти същото - авторите в сайта били гледали същото клипче в YouTube, но го запомнили малко по-различно или пък добавили Истина от себе си. 

Така или иначе, Сулио и Пулио се убедили в правдивостта на информацията и си казали: дано да е истина! 

Те се разшетали, събрали пари и съмишленици, надъхали се за родолюбива дейност и убедили кмета на Красно село да направят мемориал на Путин на паркинга, който всъщност е лобно място на най-великия държавник за всички времена, но медиите няма да ви покажат това, защото ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ ИСТИНАТА! 

Родолюбците организирали кътчето на паркинга, заградили две паркоместа, подредили мемориално ансамбълче с кашпи, логото на общината и красотички. Вдигнали плакати "Q SENT ME", "КРАСНО СЕЛО МРАЗИ МАНХАТЪН!" и "БАЙ ДЪН КОГА???". Около пресния символичен гроб наредили караул от родолюбиви клошари и се прибрали с чувство за изпълнен патриотичен дълг. 

Каква била изненадата Сулио и Пулио, когато открили в интернет друга информация - Путин всъщност бил жив, но пострадал на тренировка по джудо и затова днес ползвали двойник или киборг, но от утре Владимир Владимирович отново е в строя и с нови сили продължаваме борбата с джендър-фашизма и Колективния Укро-Запад. 

На видеото Путин е конспиративно поафриканчен, но травмата му е реална.

Още по темата