Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Къщата в Барселона прехвърлена за резиденция на Прокуратурата

Но лицето Борислав-Боби отрича да е нечий любовник и да е раждал дете на влиятелен политик

С къщата върви и продълговата бяла джипка. "Тук ще се танцува" - обяви лицето Борислав-Боби, щом зърна дългата база.
Pixabay
С къщата върви и продълговата бяла джипка. "Тук ще се танцува" - обяви лицето Борислав-Боби, щом зърна дългата база.

В годишната имотна декларация на Прокуратурата на Република България се появи чудноват актив - знаменитата Къща в Барселона, бивше любовно гнездо на Мис Бикини, където първо мляко е засукала недоказана наследница на Бойко Борисов.

Прокуратурата прекрати делото "Барселонагейт", водено за организирана престъпна група за пране на пари. Това съобщи държавното обвинение днес. По това дело протичаше лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов.

Проверка в регистрите потвърждава, че Къщата в Барселона действително вече е собственост на българското държавно обвинение, а заедно с къщата в двора имало и бонус - вързана с панделка 12-метрова джипка, също с всички условия за любовно гнездене. 

Бившият главен прокурор Иван Гешев позеленя и получи киселини. 

Той пусна на страниците си в социалните мрежи омерзено видео, в което се кълне, че не завижда за удобствата и придобивките на лицето Борислав-Боби. 

"Ако аз бях останал Главен прокурор, щях да конфискувам Къщата в Барселона, не да я получавам помиярски като подарък за някакви услуги! Махнаха ме от поста Главен прокурор точно 15 минути преди да вкарам Бойко Борисов в затвора. Прокуратурата без мен е като изоставена жена, не искам да казвам лека жена, но все едно, че съм го казал. С нами Бог!" - хълца Гешев в посланието си към обществото, мислейки си за отличните условия на Къщата в Барселона, та дори и без 12-метрова джипка. Ех, лошо светът е устроен, а може по-иначе - кима мислено на себе си Главният прокурор, запазвайки самообладание като концентриран в бойна задача чекист. 

***
DÉSORMAIS ICI DANSENT!!!
Лицето Борислав-Боби, изпълняващ длъжността Главен прокурор, сляп като Темида и хлъзгав като сапун, коментира сдържано ведомствената придобивка и сподели, че не знае защо собствениците на прочутия имот са решили да го дарят на Прокуратурата.

"Откъде да знам защо искат да ни подарят тази хубава къща? Разбира се, аз също си го задавам, но преди всичко Прокуратурата действително има нужда от имота и няма причина да отказва дарението. Не знам кога ще почивам там и как ще се управлява имота, всичко това още е ново за мен, но искам да кажа, че не съм ничий любовник, нямам нерегламентирани контакти, не съм раждал дете на влиятелен политик. А все пак имам право и на личен живот" - затвори се в себе си лицето Борислав-Боби и мислено се пренесе в 12-метровата джипка, в която можеш да ваканцуваш и да дансуваш, и да викаш "Оле!", докато някой симпатичен шкембелия пуши пура. 

***

Soundtrack: 

The ‘Never Boring’ box set out NOW!. Order here: https://freddiemercury.lnk.to/NeverBoring2019Click here to buy Freddie Mercury – Messenger Of The Gods – The...

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?