Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Криза и при хакерите: отказват се от пръскачките

БГНЕС
Прокурорката с пръскачките от НАПлийкс не можа да стане съдийка, но поне ше си отдъхне от потенциалната заплаха с пръскачките пред НС.

СУХ РЕЖИМ

Домино ефектът на кризите по света и у нас стигна до сектор, който традиционно се радваше на висок стандарт, финансова независимост, дори икономическо високомерие. 

Хакерите в България окончателно се отказаха от идеята за атентат с пръскачките пред парламента или другаде. Такива замисли имаха те преди години, когато се разгоря скандалът НАПлийкс и прокурорката Евгения Щъркелова разкри подлите им намерения - и оттогава България живее в страх!

Оттогава държавата ни живееше в постоянен стрес - да не би най-накрая тия пръскачки да бъдат хакнати, да се задействат, когато минава международна делегация и да се изложим пред чужденците. 

Да си припомним: 

 

***

В наши дни пък свирепстват криза след криза, но всяко зло за добро - актуалната криза с "Напоителни системи" разколеба хакерите в страната, които най-накрая се отказаха от шантажа с пръскачките и си избиха от главата тая престъпна мисъл. 

Земеделци от Северна България излизоха на протест срещу драстичното поскъпване на водата за напояване и блокираха за кратко по обяд главния път Разград – Търговище в района на с. Трапище, съобщи БНР.

Скокът в Цените на "Напоителни системи" за поливната вода накара българските хакери да "сменят чипа", както викаше едно време Дядо Цар. Бедните хакери не просто смениха чипа, а кардинално пренастроиха процесорите в главите си. 

"Все едно си измих мозъка с пръскачка, отказах се от тия щуротии веднъж-завинаги" - признава само пред нашата медия анонимен хакер, който доскоро бил буквално на един клик от хакването на поливна система по маршрута на Иван Гешев. Хакерът възнамерявал да окъпе с пръскачките самия главен прокурор, при това в режим на мултитемпературен душ, като го изпръска с топла вода под каскета и студена - право в сърцето. 

"По тоя начин щях да го компрометирам като чекист! Вместо хладен ум и горещо сърце, щях го докарам до топлофициран ум и сърце-кочан (вкочанено). Ама свърши тая, не можем да си позволим такова разхищение, когато селското ни стопанство не може да си плати водата, ние нали на тия селяни разчитаме за глутена на трапезата си!" - проявява социално-икономическа съобразителност хакерът. 

Digital Distributed by: Silvernoise / KVZ Music Gery-Nikol - Naprao Gi Ubivam feat. 100 KILA [Official Video, 2017] Booking&Media / За участия и медии: +359 ...

По Бай Бойково време народът яко пръскаше, а сега... 

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?