Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Конституционното мнозинство предложи силиконови реформи

Започна сдобряване между Гешев и Сарафов, Любена и Еврото се женят наново, Мис Момин проход се прибира в България

Pixabay
Времето изтича като пясък между пръстите. Идолите падат в прах. Важното е да има разбирателство между Великите сили!

FAKE BOOBS FOR SALE

Изненадващо за всички - Великите сили на българската политика намериха воля и силикон за правителство, конституционно мнозинство и реформи по цялата писта! 

Положението от разединено и безнадеждно, рязко стана единно, силно и светлобъдещно.

ДПС изминаха за нищожно време дългия път от "съешаването между ГЕРБ и ПП ДБ ще роди чудовищни бунтове като през 1997" до "няма да пречим да се състави правителство, ще участваме в реформите". Лично Делян Пеевски, депутатът от първия ред, благодетелят от първа линия, получателят от КТБ, властелинът на Магнитски, освободителят на медиите - става гарант за реформите и стабилността на конституционното мнозинство. 

Това не е съглашателство и ламбада с принципите, това е отговорно държавническо поведение, защото народът се измори от политика напук, избори до дупка, хаотични движения и кризи във всяка сфера на обществения живот. 

ДПС показа как се прави безболезнен преход от една принципна позиция към срещуположната принципна позиция, а партиите на промяната тия преходи ги правят дълго, мъчително и с отвращение, но със същия резултат - все едно президентът им връчва мандат преко съвестта си с присвиване в бъбреците. 

Няма налично описание на снимката.

***

Христо Иванов обясни новата концепция на реформите: 

"Разширяваме принципа на ротационното управление. Ротацията вече ще включва и обръчите на ДПС. Те поне знаят как се ротират обръчи. Не е важно колко са фалшиви реформите, важното е да сме евроатлантици. Ясно е, че с Пеевски и Борисов т.нар. съдебна реформа ще е в кавички и силиконова. Но сега е важно да се обединим и да разпределим порциите от Плана за развитие и еврофондовете. Ако бяхме се събрали на антикопеечен принцип, нямаше да сме достатъчно убедителни, защото за нашите партньори еврото си е евро, ама и копейките са си копейки. Трябва да се отчита балансът на силите. Политиката е изкуство на възможното" - изчерпа си аргументацията Иванов, наведе глава и сълзи покапаха по носа му. 

***

Щом се разчу, че Великите политически сили са намерили общ език в името на България, обединителни процеси започнаха и в други сфери на публичния ни живот, който стана един maisons de tolérance

Иван Гешев и Борислав Сарафов в спешен порядък си насрочиха среща за възстановяване на диалога, дружбата и сътрудничеството в дух на разбирателство и взаимно разбиране. 

"Било каквото било! Хора сме, ще се разберем. Най-важна е съдебната система. Щом политическият боклук се е разбрал да прави фейк реформи, ще се разберем и ние, край на прегрупирането!" - обявиха в един глас главният и зам.-главният прокурор. 

Към тях се присъедини и Ясен Тодоров с някакви по-неизвестни емисари от ВСС:

"Другари, хайде да живеем задружно!" - викнаха те единогласно. 

Кот Леопольд: "Ребята, давайте жить дружно"
Symphony of Creation.

***

Най-удивителното е, че в духа на възстановеното разбирателство дори Любена и Пепи Еврото са почнали да си говорят и са се разбрали да се оженят отново, да градят отношенията си на базата на взаимно зачитане, да си гледат децата задружно, да си делят парите, алкохола и наркотиците, да снимат порно с Осемте джуджета, да въведат ред в отнемането на бизнеси и кадруването в съдебната система - и всичко да си е едно време, и даже още по-хубаво! 

За тънката работа на Любена и Еврото дори Мис Момон проход се прибира в България и ще помага с всичките си крайници и органи. 

"Ето че и младите се прибират в България!" - зарадва се някак демографски Чорбаджи Бастунбаши Честита-баня Борисов. 

Още по темата