Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Коалиция #КОЙ урежда мирна ротация в Украйна и реформа в Русия

Кремъл: няма контранастъпление, младите се връщат в родината

05 Юни 2023

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Конституционното реформаторско мнозинство в 49-я парламент ще има и много силна международна програма: триото Борисов/Пеевски/Петков са призвани да уредят една ротация в Украйна и конституционна реформа в Русия, така че развалените отношения между братските народи да се натаманят. 

"Възраждане" примерно такава работа не могат да свършат, защото са радикали и мними привърженици на мира. 

Ужким са за мирно съвместно съществуване, а само противопоставят хората, разделят народа. Ужким антифашисти, а заплашват политически непълноценните (по техните критерии) с концлагер на самотния остров "Белене". 

А Борисов/Пеевски/Петков успяха да съберат несъбираемото, успяха да убедят електоратите си, че макар довчера да са били на нож, от сега нататък ще работим заедно за разумните гешефти, усвояването на европейски средства, строежа на тънки магистрали, златни гьолове, къщи тъщи и никой да не се мръщи! 

"Ще ви научим да крадете заедно от международната военна помощ и да живеете задружно!" - обещали на Зеленски и Путин нашите ротационери-конституционалисти. 

"Народите ни се умориха от война. Повече няма да инвестираме в амфетаминови папагали. Не щеме ний Копейкин, не щеме вече бой!" - прати съобщение от бункера Владимир Владимирович, който почва да идва на нашия коалиционно-конституционен акъл, но без експертната помощ на Пеевски няма да може да направи свястна конституционна реформа, която да му осигури достоен изход. 

"Достоен изход бе предложен и на Гешев, но той не се възползва, затова ще го даваме за лош пример на Путин - обясни комуникационната стратегия Борисов. - Ще му намекна приятелски: Володя, ти имаш много деца, имаш хора, които те обичат като човек, не като меню" - загрява за дипломатическите совалки Борисов. 

"Ще им направим една ротация-куролация" - оптимист е и Кирил Петков. 

Володимир Олександрович Зеленски принципно е открит за куролации, но първо ще види как ще потръгне контраофанзивата на изток. 


"И все пак тя се ротира, небесните тела са в куролация!" - казал Галилео Галилей след съда на Божия инструментариум - Инквизицията.

***

ПЛАНИРАНО КОНТРАОТСТЪПЛЕНИЕ

Говорителят на руския президент Дмитрий Песков - Песъка категорично отхвърли слуховете за успешно контранастъпление на украинските въоръжени сили. 

"Няма такова нещо - усмихна се под мустак Песков. - Просто днес стартирахме програма, с която стимулираме връщането на младите в нашата прекрасна родина Русия. Моя странаааа! Моя Русияяяя!" - запя Песков по мелодията на известната българска песен, химн на завръщането у дома. 

Тази песен е написана през 1970 година във Франция, по повод раждането на Емил Димитров - син. Написана е за една нощ. Първоначално има само френска версия и...

"Действително, някои млади се връщат с Груз-200, но пък моят син се върна жив и здрав" - изтъкна Песъка, чийто син изкара половин година на служба във "Вагнер". Не се знае колко реална му е била службата, но Песков Младши дори е получил орден за "определен подвиг". Според собственика на "Вагнер" Евгений Пригожин, Николай Песков е бил артилерист и честно си отработил службата ("Кстати, отработал абсолютно нормально простым артиллеристом, по колено в грязи, в говне".) 

"Важното е, че младите се прибират. Кой с крака, кой без крака, това са подробности" - ухили се до уши Песъка, който всъщност е ухо, както знае цяла България.

Може да бъде изображение с текстово съобщение
Това ние много добре го знаеме. 

Още по темата