Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

И Пепи Еврото бременен - от Осемте джуджета и Ал Пачино

А Бойко Борисов бил оплоден от Мата Хари с кюлчета и пачки, които бил принуден да износи като кенгуру - в чекмедже

Instagram на Робърт де Ниро
Робърт де Ниро и Ал Пачино обсъждат сурогатното бащинство и абсурдните процеси в съдебната система на България.

"Явно нощта е бременна с нови тенденции, оценки, самооценки, явления, дори феномени. Ако нощта е бременна, тя ще роди ново измерение на политическото време." Ахмед Доган, 2011

***

Нов трус в съдебната система и държавата! Оказа се, че голяма част от проблемите на магистратурата са предизвикани от развода и влошените отношения между Любена Павлова (бивша Петрова) и Петьо Петров - Пепи Еврото.

Проговориха ключови действащи лица от задкулисната кадрова политика в съдебната система. Един през друг почнаха да се надлъгват, както следва:

1. Бившата жена на Пепи Еврото - Любена, която обяви, че Еврото и Сарафов са лоши, а Гешев е добър. Тя сега била бременна от неизвестен извършител и се страхува от бившия си мъж, както и от зам.-главния прокурор Сарафов. Бившият ѝ мъж Пепи Еврото отвлякъл общото им дете и никой не знае къде е в момента, най-вече МВР. По нейната версия - Сарафов често ходел в демонично известния ресторант "Осемте джуджета", където с Пепи Еврото кадрували в съдебната система и замисляли пъклени схеми. А Иван Гешев не ходел там.

2. Бившият шофьор на Пепи и Любена, малко преди да го арестуват днес, заяви обратното - че Гешев и Любена са лоши, а Сарафов е добър. Приятелката на шофьора била бременна и той се страхува от Гешев/Любена. По неговата версия - Иван Гешев ходел в "Осемте джуджета" и там забърквал схеми, но не с Пепи Еврото, а с жена му Любена. Любена пушела пури с Гешев, когато Пепи Еврото заспи.

Покрай всички тия съмнителни твърдения на враждуващите лагери стана ясно също, че всички замесени имат твърде лоши навици - злоупотреба с алкохол, наркотици, правене и отглеждане на деца в риск.

Всичко това, ако сте имали нерви, вече сте ги прочели в другите медии, тук е в сбит, но коректен преразказ.

***

Но историята има продължение, което може да прочетете само тук, в нашия Фейк бюлетин!

От неизвестно място в Турция с нас се свърза беглецът Пепи Еврото и представи своя версия за несполучливия си брак с Любена и за злоупотребите в съдебната система.

Пепи Еврото всъщност проспал всички схеми в съдебната система, които извъртяла бившата му жена в престъпно съдружие с Иван Гешев. Той обичал да си дремва, а през това време Любена и Гешев отнемали бизнеси, кадрували в системата, изнудвали, шантажирали, въртели бухалки.

Капката преляла, когато Любена и Гешев принудили Осемте джуджета да се възползват от сънения Пепи, да атакуват половата му неприкосновеност и да го забременят с плода на престъплението си.

"Аз си мислех, че само пушат пури, а те..." - късно осъзнава и се вайка измаменото Евро, на когото му е болно, както за опорочената съдебна система, така и за поруганата му чест и нежеланата бременност.

Петров забременял против волята си, но проблемите му се усложняват допълнително от това, че по-рано сключил договор за сурогатно бащинство с Ал Пачино, който тия дни обяви, че 83-годишен ще става баща.

"Съгласих се да износя бебето на Пачино и неговата пача, защото съм състрадателен, обичам децата, а и виждате каква филмова индустрия е нашата съдебна система. Постоянно сме във филма! - изповяда със сълзи на очи пияното Евро. - Исках да се сродя с голямото кино, което щеше да ми помогне и в решаването на проблемите у нас; прокуратура, съдиатура, политика, криминалитет... Но сега всичко отиде по дяволите. Сега съм бременен с толкова много зародиши, не знам кои са на Пачино, кои са от Джуджетата, непразен съм с толкова комплицирани проблеми, че не виждам решение. Отчаян съм, но ще родя на тайно място, вече обикнах съществата в мен, независимо чии гени носят. Ала ще треперя за своя живот и този на децата си. Страхувам се от Ал Пачино и пачата му, от Любена, от Гешев..." - ридае Еврото и не спира да се налива, въпреки многоплодната си бременност.

***

В края на деня и Бойко Борисов се свърза с нас, за да сподели, че и той се е пекъл на тоя огън нежеланата бременност. По думите му, той бил забременял от Мата Хари, защото тя му оплодила чекмеджето с кюлчета и пачки, които бил принуден да износи като кенгуру.

"Но в Барселона нито съм забременявал, нито съм раждал, нямам толкова имунитет за такова приключение!" - кръсти се Борисов със стиснати крака.

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

За кого ще гласувате на парламентарните избори на 9 юни?