Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Дугин и Михалков подкрепиха ветото на Радев: либералният ток е сатанински

Термодинамиката е консервативна наука и не търпи слободии

Абе, Бай Електричек, я ми кажи твоя милост либерал ли си или консерватор? Май-май, че си консерва, както виждам!  
БНТ стопкадър
Абе, Бай Електричек, я ми кажи твоя милост либерал ли си или консерватор? Май-май, че си консерва, както виждам!  

ПРИЯТЕЛ В НУЖДА

Ветото на президента Румен Радев върху приетите законови изменения, отварящи поетапната либерализация на битовия ток, получи неочаквана подкрепа от големия режисьор и топ пропагандист Никита Михалков и неговия гост в предаването "Бесогон" Александър Дугин - философ, канибал и не по-малък чекист от Михалков. Двамата консервативни мислители обсъдиха надлъж и нашир обстановката по света и у вас, като специално се спряха на измененията и допълненията в Закона за енергетиката на Република България. 

Президентът Румен Радев наложи вето върху приетите от парламента на 5 октомври изменения и допълнения в Закона за енергетиката. С тези промени бяха определени стъпките за поетапна либерализация на пазара на ток за битовите потребители.

Михалков и Дугин считат, че либерализацията на търговията с еленергия е исторически авантюризъм и социален дарвинизъм, защото класическата електродинамика е консервативна наука и не търпи такива либерални слободии. 

Двете КГБ-чички от художествено-творческата и научна интелигенция любят българския народ и не искат върху гърба му да бесней либералния бич на разпасания ток. 

"Тези неща са много сериозни! Либералният ток е сатанинска сила, която прави от нормалните хора отровни патки и други изпепелени от слънцето джендъри" - с треперещи мустаци се облещи Михалков и хлъцна от ужас.

"Точно така е, това го пише и Хегел, но наобратно, защото е сбърканяк - потвърди Дугин с настръхнала брада. - Пълна подкрепа за българския народ и неговия президент против либералните бесове. Убивать, убивать, убивать!" - завърши философът, който е избрал този лозунг (убивать, убивать...) за финал на всичките си речи, както Корнелий Сульо винаги в края на брътвежите си настоява Картаген да бъде разрушен.

***

Обичаният и от българската публика бивш режисьор Михалков от години не снима кино, а се занимава с халюциногенна публицистика, примитивна патриотарщина, мистична пропаганда, фарисейщина и проветряване на гащите на Путин. 

Философът Александър Дугин е радикален мислител, пазител на мита за дълбоката славянска душа и особената историческа мисия на руския народ. Застъпник на православния фундаментализъм и самодържавието, обладан от идеята за изключителност на руската държава, която трябва с много физическо, политическо и духовно насилие да спаси консервативните ценности, методично унищожавани от сатанинския, гнил, либерален и саморазпадащ се Запад. 

Кой знае защо, целият този гювеч минава под рубриката "консервативни идеи, консервативна мисъл". 

Още по темата