Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

ДПС ще има още съпредседатели от всички полове и малцинства

Пеевски разширява базата на представителството в управлението на партията - всички полове и малцинства участват във властта

Тандемокрацията ще се разраства в мултикрация, докато всички групи в ДПС получат своето представителство.

ДВАМА СА МНОГО, НО И ТРИМА НЕ СТИГАТ
Пълна либерализация! Неформалният премиер, председател на ПГ ДПС и кандидат-съпредседател на ДПС Делян Пеевски показа, че няма по-широкоскроен политик по света и у вас. Големият политик обяви, че ДПС ще има не един и не двама, а много повече съпредседатели - в ръководството на партията ще влязат не само Пеевски и Чакъров, но представителство ще имат и жени, деца, старци, роми, арменци, украинци, руснаци, македонци, всички раси, полове, сексуални, интелектуални малцинства...
"Дори не мога да кажа в момента колко общо съпредседатели ще имам освен Джевдет Чакъров - призна г-н Пеевски. - Но заявявам отговорно, че никой в ДПС няма да остане пренебрегнат, никой няма да бъде дискриминиран и всеки ще знае, че има човек в ръководството на партията. Здравейте, депесари!" - завъртя сложна ораторска фигура Феноменът. 
Последните месеци преди историческия конгрес на ДПС, който трябва да избере нов председател, стана ясно, че в ДПС нещо се случва и заедността се пропуква, г-да прокурори и съдебни заседатели!
Полуизказаните противоречия между силните фигури в ДПС показаха на публиката, че нещо клокочи под видимата повърхност на партийния живот в най-стабилно развиващата се партия в България. Мехурите в адската смес се пукат, но какво става всъщност? Кой командва парада? Quo vadis, ДПС? 
Пеевски през ноември заяви, че партията ще има само един председател, Доган месец и нещо по-късно го коригира, че ще си има съпредседател, за да не се превърнела ДПС в клиентелистка партия. 
Както видяхме - Пеевски беше малко против ДПС да се управлява от тандем съпредседатели, но вече е възприел и доразвил концепцията за новата тандемокрация в ДПС, като я направи ултралиберална. 
"All colours matters, нека цъфтят сто цветя, нека сто мисловни школи управляват любимата ни партия! - въодушевен е Пеевски. - Не го правя с цел да вкарам повече мои хора в управлението. Аз хора имам навсякъде, даже Джевдет Чакъров е мой човек! Целта ми е съвсем друга. Либерализация и заедност в многообразието, това са ценностите, които ме движат!" - мотивира маньоврите си Хомо Корпулентис Феноменис. 

Още по темата