Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Далай Лама призова Путин да се извини на момчето, което целуна

Предстои ви голямо покаяние, почнете от малкото, съветва духовният водач

Стопкадър / YouTube
Юни 2006. Путин мляска по корема момчето, а слънцето силно пече ли пече.

МАЛКО ПРЕДИСТОРИЯ

Далай Лама се извини на момче, което целунал по устата през февруари, предадоха днес световните агенции. 

След това обаче духовният водач на тибетските будисти се обърна към стария си познат Владимир Путин, когото в близкото минало дори се е случвало да хвали умерено. 

Но днес Далай Лама XIV не похвали Путин, а го призова да се извини на малкия Никита, когото руският президент целуна по корема преди 17 години. 

На 28 юни 2006 президентът Владимир Путин, много по-млад и с несравнимо по-малко кръв на ръцете си, отколкото сега, вървеше пеша край Кремъл на връщане от среща с абитуриенти и абсолвенти от военни училища и академии. (Много от тях днес положително са на фронта в Украйна.) Президентът бе в прекрасно настроение, когато внезапно съзря русо момченце, наподобяващо самия него в умален вид. Гарантът на Конституцията импулсивно клекна, заговори момчето, вдигна му тениската и го целуна по корема. Това момче беше малкият Никита Конкин, който днес вече е голям 22-годишен мъж и целият му живот е преминал под управлението на Владимир Путин. Не е изключено и той да е мобилизайче някъде на украинския фронт, но нямаме данни по тоя въпрос. 

***

ИЗВИНИСЕБЕ! 

И тук започва невероятната част на нашата кореспонденция. 

Няма да повярвате, Далай Лама XIV отправи послание към руския президент и му викна като един Волен Сидеров: Извинисебе! 

"Приятелю мой и пожизнен водачо на руския народ, скъпи Влад-и-Мир! - усмихна се хитро Далай Лама. - Днес аз се извиних на индийското момче, което целунах на майтап февруари месец, но всъщност не всеки разбира от такива майтапи. Извинението носи мир и удовлетворение на всички замесени, казвам го като човек, на когото се е наложило да направи такава стъпка. Уверявам те, скъпи Влад-и-Мир, не боли и не сърби. Извинението само изглежда сложно и тежко, а всъщност е просто като китайски фасул. Започни от малкото, защото на твоята страна предстои голямо покаяние, подобно на това, през което мина Германия след Втората световна война. Хайде, Влад, можеш, настрой си чакрите и се извини на Никита, после ще стигнете постепенно и до голямото покаяние, което наистина е сериозен и скръбен труд. Дори най-дългият път почва с първата крачка, а истината не може да се скрие, както слънцето не може да се скрие в чувал" - завърши мъдрото си наставление будисткият духовен водач, загрижен до някаква степен и за будистите в Руската федерация, които не са малко число в Бурятия, Тива, Калмикия, Иркутска област и др. 

***

Soundtrack: 

Vote for your favourite boy band here: https://www.udiscovermusic.com/stories/best-boy-bands/Listen to more from Blue: https://Blue.lnk.to/EssentialsFollow B...

 

Още по темата