Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Борисов излекува Ердоган с вяра, прати му ходжа и патриарх

"Възраждане" проведе извънреден конгрес в Африка

Снимка: БГНЕС
От старите ленти. 2013 в един напечен политически момент Борисов влезе в болница със сърдечни проблеми, но си привика патриарха и оздравя бързо.

MAŞALLAH!

Въпреки натоварената си следизборна реклама бившият башбакан Борисов намери време да организира хуманитарна помощ за приятеля си Тайпи, чиито специални поръчения в Европа изпълняваше толкова време. 

Вчера турските медии се опасяваха, че президентът Ердоган е закъсал сериозно със сърцето и дори спектакулираха, че го треснал инфаркт. 

Днес Тайпи отново беше в работен режим и дори си говориха с Путин по телефона. 

Народите на Балканите и по света чудом се чудеха на чудото, някои Томи Неверници дори си мислеха, че това е оперативна комбинация на Ердоган и турските медии, които са под пълния контрол на властта - умишлено изтичане на фалшива новина с цел предизборно съчувствие. 

Това категорично не е вярно, защото Ердоган наистина го беше свило сърцето сериозно, но той бързо се изправи на крака по модела "Борисов". 

Лидерът на ГЕРБ изпрати с джипката си ходжата от Якоруда и патриарха на БПЦ, за да леят куршум на Ердоган, да го поръсят със захар, да му вържат червен конец и каквито още трябва религиозни ритуали да му се направят, за да оздравее президентът максимално бързо и да не пострадат двустранните отношения. Защото двустранните отношения и отношенията ЕС-Турция се крепят само на приятелските връзки между тези държавни мъже! 

Ако в Турция победи опозиционния кандидат, а в България маргинализират/намагнитизират Борисов... по-добре да не допускаме дори теоретична възможност за това, пу-пу, да не чуе дяволът и дано демократите ни проявят разум! 

Борисов бил готов да прати и билюк интелектуалци да потанцуват гевендийски на Тайпи, за да му подобрят настроението и здравословното състояние, но за щастие президентът се оправил с баенето на ходжата и патриарха.

"Ако бях на подходяща държавна позиция, щях да пратя ходжата и патриарха с правителствения самолет и щяхме да оправим работата още по-бързо, ама ей на!" - тюхка се Борисов.

Припомняме. В началото на 2013 избухнаха протести срещу първия кабинет на Борисов и премиерът спешно бе хоспитализиран. 

В болницата премиерът си привика новоизбрания патриарх и бързо-бързо оздравя, даже още в болницата изглеждаше по-здрав от самия патриарх, толкова силно е дори едно зрънце вяра! 

***

КОНГРЕС НА "ВЪЗРАЖДАНЕ" В АФРИКА

След като Манол Пейков хвърли пиратката в детската градина "Парламент", че ужким на Q-Пейкин му била къса пушката, "Възраждане" проведе извънреден конгрес някъде в Африка, с любезното съдействие на Частната военна компания "Вагнер". Бяха взети важни решения - партията да не взема курс на въоръжена борба, докато не се удължи атрибутиката на вожда. 

Африканските другари дадоха ценни насоки за класовата борба. 

Може да бъде изображение с 8 души

***

Бойко Борисов изрази готовност да помогне и на Q-Пейкин, ако има проблем с размера. 

"Ще му дам един пожарникарски маркуч, казва се шланг. Нека си го навие в гащите и около кръста, всичко е въпрос на експозиция" - щедър е Борисов. 

Още по темата