Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

БФС: Мачът е на полузакрити врати - само нашата е отворена

След българския гол обаче отмениха джентълменското споразумение

Карикатура: Христо Комарницки

БОМБИЧКИ, ВОДНО ОРЪДИЕ, ГОРЯЩИ ЛИНЕЙКИ
След първия гол в българската врата БФС изпрати специално съобщение по BG-ALERT до всички фенове. 
Оказва се, че в последния момент е договорено мачът да не се играе на съвсем закрити врати. 
Като спортсменски жест нашата федерация смекчи режима на закрити врати, като открехна българската врата, в която може да влизат голове, а в унгарската - не може. 
Ето какво гласи съобщението на БФС, в което се чувства отговорното отношение към българския футбол, но и към гостите от Унгария. 
"Евроквалификацията с Унгария така или иначе се играе без публика по вина на хулиганите и безработните футболисти - пишат БФС-арите. - Виждате, че напрежението извън стадиона расте и повечето хора гледат какво става на проестите, а не какво става на стадиона. Този мач бездруго не е важен за България, а за манджарите е важен. Затова отворихме българската врата, а на унгарската сме сложили мрежа на гол линията" - успокояват феновете и борят недъзите на българския футбол феодалните старци от БФС.

Протестите и напрежението са, за да ви отвличат вниманието от стадиона! 
***
Веднага след българския изравнителен гол обаче БФС изпрати ново съобщение по BG-ALERT, че отменя джентълменското споразумени, защото унгарците направили сглобка с Бербатов и за това има съвсем сигурни сведения. 
***
Като ответна реакция световният заговор срещу България почна да гони българските футболисти с червен картон и половина за няма нищо. 
***
Въпреки световния заговор срещу България обаче нашите лъвове показаха перфектно ръководство, което постигна успех дори в тази напрегната обстановка, когато всички тъмни сили работеха срещу българската кауза. Въпреки неимоверните козни срещу нашите те почти биха унгарците, при това с човек по-малко.
Това доказва колко безпочвени са протестите срещу ръководството на БФС. 
BG-ALERT разпрати съответните съобщения след края на двубоя. Съобщението на BG-ALERT гласеше, че наред с българската почти-победа всички безредици са овладяни още от мига на създаването им, което пък доказва колко стабилна е сглобката и всички електронни, и улични работи в нашата правилна и плодородна страна. 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата