Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Бащата на прокурорския син набил жена си, за да може в затвора да бие сина си

Прокурорът е решил да бие сина си джентълменски и възпитателно, но с пернишки размах.
Pixabay
Прокурорът е решил да бие сина си джентълменски и възпитателно, но с пернишки размах.

ЕДИН ЧОВЕШКИ БОЙ
Прокурорът Бисер Михайлов, баща на побойника Васил Михайлов, наби жестоко жена си, предадоха средствата за масова информация

Прокурорът от Перник Бисер Михайлов е задържан от МВР за побой на съпругата си, съобщи Нова тв. От държавното обвинение потвърдиха пред "Сега" за ареста. Жената е в болница, като от лечебното заведение са казали на БНТ, че е с мозъчно сътресение.


Но никой освен нашата медия не знае мотива за домашното насилие, защото Бисер Михайлов се изповяда от ареста само пред Фейк бюлетин. 
Домашното насилие се случило не заради садизъм, жестокост или ниска битова култура, а защото бащата на буйния син искал да го арестуват, да го съберат със сина му и да може да предприеме възпитателни мерки с пряко въздействие. Михайлов-баща се надява, че заради авторитета си в съдебната система ще го осъдят и въдворят при сина му, за да може да се заеме ударно с възпитанието му.
В ареста прокурорът си е взел древния литературен паметник "Домострой", където трактовката на домашното насилие е дидактично-възпитателна. "Сокруши ему ребра, пока растет!")
Домострой, — купить и скачать книгу в epub, pdf на Direct-Media
Досега прокурорът не сколасал да възпита детето си, защото бил фокусиран в кариерата си, съдебната реформа и личното себеусъвършенстване..
"Съзнавам, че късно се сещам колко е изпуснато възпитанието на отрока ми, но сега искам час по-скоро да поправя грешката си. Ще му скъсам гащите от бой, не ме интересува, че тренира бойни изкуства, аз ще му покажа откъде изгрява слънцето! - удря с юмрук в шепа настойникът. - А майка му не съм я бил много. Мозъчно сътресение в Перник се брои за смекчаващо обстоятелство. Понабих я, само колкото да си издействам присъда и достъп до недостойното ми наследство в живо тегло. Мамицата му разплаках и него ще разплача, но със същата ръка ще избърша сълзите им. Ако е въпросът, жена ми също има вина за компрометираното възпитание на нашия син" - разпределя отговорността обвинителят в премеждие. 
Чрез нашата медия родителят се обърна към своя собствен наследник със следните думи: 
"Сине, сине! Скоро ще се срещнеш с виновника за твоите дни и всичко ще се промени! Ти ще станеш достоен гражданин, каквото и да ни струва това!" - ридае прокурорът, чийто живот се преобърна. 
"Като оправя сина си, ще имам време да напиша и новата Конституция, няма да изоставя юридическата кауза на моята родина" - бърше страните си разстроеният правоприложник. 
Свиждането ни свърши и арестуваният прокурор се върна в килията си, тананикайки:

Чарли Чаплин се напил
и жена си той набил.
Тя му раждала деца,
той ги пържел на яйца! 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата