facebook
twitter

Спорт

"Сини" фенове заплашиха с побой юноша на "Левски"

601
 СПОРТАЛ

Низки фенски страсти се развихриха около юношата на "Левски" и настоящ футболист на "Берое" Иван Бандаловски заради негово изказване от събота. След победата над "сините" с 3:1 в София десният бек заяви: "От "Левски" е останало само името. Преди десетина години съперниците губеха на “Герена” с 0:3 още при излизането от тунела. Сега най-добрите им футболисти са Живко Миланов, Иван Горанов и Станислав Костов. Залагат основно на чужденци и нищо не се получава, от това страда и националният отбор. В ЦСКА е същото..."

Това изказване на 32-годишния Бандаловски, който е роден в София и е бил в школата на "Левски" от 1992 до 2004 г., изнерви част от най-запалените фенове, обединени във Фейсбук групата "Сектор Б се забавлява". Те заплашиха доскорошния национал с избиване на зъбите. От просташкото им изявление става ясно, че те въобще не са запознати с историята на клуба и с футболистите, минали през него.

"Това дали "Левски" е играл добре, или не, го решаваме ние, привържениците му - пишат феновете. - Докато едни селски бекчета, дето не могат чист български да говорят и цял живот чакат мачовете с "Левски" да се изявят и да им вземат интервю, за да кажат поредната малоумщина, имат право само да си седят в селските отборчета и да си мечтаят да са в такъв клуб, с такива привърженици и с такава история. Защото, колкото и загуби да понесем, името, което "само ни е останало", е по-голямо от всички гнусни, помиярски отборчета, взети заедно. Ние ще се изправим все някога на крака. И ще ни има още минимум 105 години! Ама вие какво ще правите, ако ви счупим зъбите и пропуснете следващия път да говорите за "Левски"? Нещастни мижитурки!"

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

10 въпроса преди сезон 2020/21
"Левски" ще продаде Горанов на "Шарлероа"

07.08.2020

42
Рекордьорът "Севиля" се завърна на 1/4-финал в Лига Европа

06.08.2020

Обновена

699

Коментари

сталкер пустиняк

Ами Бандаловски е прав, да не говорим, че казва неща, изказани от П. Колев. 

Evasion

Съгласен.

Влез или се регистрирай за да коментираш