Quantcast
От Разград спряха 4-ма да играят за "ЦСКА 1948" в четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Спорт

От Разград спряха 4-ма да играят за "ЦСКА 1948" в четвъртък

"Не искат да ги бием с техните камъни по техните глави", коментира треньорът Росен Кирилов
1 908
 СПОРТАЛ
Росен Кирилов по време на днешната си среща с медиите.

Всичките бивши или преотстъпени футболисти на "Лудогорец" ще бъдат спрени да играят за "ЦСКА 1948" в гостуването в Разград. Мачът от XXV кръг е в четвъртък от 19:00 ч. и е от голяма важност за столичния тим, който се стреми да завърши в първата шестица след първата фаза на първенството.

По тази причина треньорът Росен Кирилов няма да може да ползва Серкан Юсеин, Денислав Александров, Ивайло Климентов (който и без това е наказан от БФС със спиране на права за 1 мач), както и играещия под наем Димитър Митков. Единствено ще бъде направено изключение за вратаря Даниел Наумов, който ще пази за "ЦСКА 1948".

"Такава е уговорката - с изключение на Дани Наумов. Това е стара уговорка, не от вчера или днес. Явно не искат да ги бием с техните камъни по техните глави. Но ние имаме равностойни футболисти", заяви Кирилов.

Въпреки тези наложителни кадрови трудности, наставникът показа самочувствие преди гостуването. "Амбицирани сме да се представим добре, да изиграем добър мач и да вземем точки. Ще се опитаме да сме равностойни. Имаме сили за всякакъв тип игра - висока, средна и ниска преса. Подготвени сме. Не искам само да ни вкарват лесни голове. Ако ни вкарат гол, да е след някаква страхотна комбинация. Не трябва да даваме храна на противника с наши грешки и да отваряме големи пространства", коментира Росен Кирилов.

Треньорът потвърди, че краткосрочната цел на "ЦСКА 1948" е да влезе в шестицата, а след това ще бъдат поставени нови цели.

Още

ПЪРВА ЛИГА, XXХI КРЪГ - РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ (видео репортажи)

18.05.2021

Обновена

203
Невписаният президент Михайлов се активизира в БФС

18.05.2021

2409
Любослав Пенев се усъмни в българския VAR преди финала

18.05.2021

544