facebook
twitter

Спорт

Никой не иска да е спортен директор на "Левски"

307
SPORTAL.BG
Кристиано Джарета

И вторият спряган за потенциален нов спортен директор на "Левски" отрече подобна възможност. Италианецът Кристиано Джарета потвърди, че е бил в България, за да наблюдава мачове както на "сините", така и на други отбори, но конкретна оферта от "Герена" към него няма.

"Свързват ме не само с "Левски", но и с други клубове. Гледал съм мачове тук, но не само на "Левски", а и на други отбори. Нямам контакт с никого от "Герена" и отричам, че мога да заема такава роля в клуба", категоричен беше бившият спортен директор на "Удинезе" пред Sportal.bg.

Ден по-рано от възможността да управлява футболните дела на "Левски" се отказа и зам. изпълнителният директор на БФС Павел Колев. Бившият спортен журналист посочи като основна причина за решението си липсата на дългосрочна стратегия за развитието на клуба.

"Настоящата ситуация в "Левски" се дължи на мениджмънта и на икономическия модел, който е прилаган в България - посочи Колев. - Трудно ми е да мисля, че мога да помогна с техники и практики на добро управление в такава ситуация. Ще изисква време и търпение, а аз не съм сигурен, че на "Герена" има такова. Без него няма как да приложа достатъчно дълго време това, което знам, за да има резултат. Липсата на гаранция за дългосрочност на този проект, с който се захващам, е основната причина да не съм в "Левски".

Ключови думи:

футбол, Левски, Павел Колев
3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"Левски" не успя да победи "Локо" (Пд) (видео)

17.02.2019

374 2
"ЦСКА-София" загуби при дебюта на Любослав Пенев

16.02.2019

862 8
"Лудогорец" се провали при подновяването на шампионата

15.02.2019

1052 5

Коментари

Братя Стругацки

Май Наско Сираков почва да изгрява на хоризонта. 

ОБАЧЕ
снимка на ОБАЧЕ

абе много искат ама нямат $

kempes

Не разбирам тоя напън да се вземат италиянски треньори.

Нито нашият футбол по нещо прилича на италиянския, нито пък досега е имало успешни треньори от Италия у нас. Свършиха ли българите или има едни пари за харчене ?

Влез или се регистрирай за да коментираш