facebook
twitter

Спорт

"Левски" отрича неубедително за напускане на звездите

707
Илияна Кирилова
Станислав Костов вчера бе награден за футболист №1 на XXXIII кръг в Първа лига, според анкетата на Пресклуб "България". Нападателят на "Левски" се отличи с два гола при победата с 5:1 над "Черно море".

"Левски" не планира раздяла със звездите на отбора Николай Михайлов, Валери Божинов и Станислав Костов, обяви изп. директор на клуба Павел Колев. И веднага след това каза, че всичко е въпрос на оферти и преговори.

"Не мога да обхвана всички слухове и теории. Няма такова нещо, че звездите искат да си тръгват. С Николай Михайлов разговаряме и на практика сме уточнили нещата, само въпрос на време е да стигнем до решение. Интерес към него не липсва и трябва да си даваме сметка, че "Левски" може да се окаже неконкурентоспособен да го задържи. Това е въпрос на разговори и изчакване. Няма планове за раздяла нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този етап. Не виждам какъв здрав разум може да има в тезата, че "Левски" може да се раздели с лека ръка с нападател, вкарал 24 гола през сезона. Ако дойде добра оферта за него, ще седнем да разговаряме. На първо място за нас е важно желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват", заяви Колев пред "Гонг". 

Вече се появи информация от кипърското издание "Спортайм", че местните "Аполон" и "Омония" се интересуват от Костов, който е искан и от турски клубове. А нападателят каза: "Ако дойде някоя оферта, която удовлетворява клуба, ще мисля. Но се радвам, че съм в "Левски", така че на този етап не мисля за нещо друго".

Костов коментира и факта, че треньор на "Левски" вече е Петър Хубчев, който го пренебрегваше за националния отбор: "Доста треньори сменихме този сезон, така че идването му се прие нормално. Надяваме се другия сезон да имаме много поводи за усмивки заедно. Конфликт с г-н Хубчев никога не съм имал. Каквото е имало, винаги сме си казвали в очите. Ако заслужавам, ще играя".

3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Хубчев вече е нарочил играчи за гонене от "Левски"

14.10.2019

123
Фенове на "Левски" били в основата на расизма у нас

14.10.2019

99
И.д. треньор на "Лудогорец" обяви "Левски" за единствен конкурент

11.10.2019

275

Коментари

peniko

От доста години опит вече - щом са споменали имената, значи вече са "бегали".....

Evasion

звездите на отбора Николай Михайлов, Валери Божинов

 Ослепителни дзвезди....

sega_reader

Това момче защо е с американска фланелка, а не с българска ?

Влез или се регистрирай за да коментираш

×