facebook
twitter

Спорт

"Левски" кръсти Сектор А на строителна фирма

390
СПОРТАЛ
Живко Миланов (на преден план) напуска с болки в десния прасец вчерашната тренировка на "Левски".

Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" вече ще се нарича "Щрабаг". Това стана ясно от кратко съобщение от футболния клуб. Уточнено е, че това е част от новия партньорски договор с австрийската строителна компания, която и досега бе спонсор на "сините". Не се споменава обаче какви ангажименти поема "Щрабаг" - да продължи да подпомага финансово клуба или например да постави козирка на сектора. Именно "Щрабаг" се нае с довършителните работи по изграждането на трибуната, която бе открита през април 2016 г.

Междувременно последното попълнение на "Левски" до момента през зимата - Живко Миланов, получи травма още на втората си тренировка. Той ще премине днес ехографски преглед, след който ще се разбере дали защитникът ще може да играе в неделното домакинство срещу "Локомотив" (Пд).

"Аз не съм дошъл тук да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. "Левски" винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти... Нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем... Първите 6 месеца това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго, като тръгнем наравно с конкурентите", заяви вчера Миланов.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Божков бил най-хубавото нещо, случило се на "Левски"

22.02.2019

647 3
"Левски" спечели първи мач от 8 декември

21.02.2019

148 2
Президентът Радев: Държи ли се днес всекиму сметка за делата?

19.02.2019

3511 62

Коментари

БАСТЪР
снимка на БАСТЪР

бе като не е на марка  теракол...

Влез или се регистрирай за да коментираш

×