Медия без
политическа реклама

"Левски" кръсти Сектор А на строителна фирма

13 Февр. 2019
Живко Миланов (на преден план) напуска с болки в десния прасец вчерашната тренировка на "Левски".
СПОРТАЛ
Живко Миланов (на преден план) напуска с болки в десния прасец вчерашната тренировка на "Левски".

Сектор А на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" вече ще се нарича "Щрабаг". Това стана ясно от кратко съобщение от футболния клуб. Уточнено е, че това е част от новия партньорски договор с австрийската строителна компания, която и досега бе спонсор на "сините". Не се споменава обаче какви ангажименти поема "Щрабаг" - да продължи да подпомага финансово клуба или например да постави козирка на сектора. Именно "Щрабаг" се нае с довършителните работи по изграждането на трибуната, която бе открита през април 2016 г.

Междувременно последното попълнение на "Левски" до момента през зимата - Живко Миланов, получи травма още на втората си тренировка. Той ще премине днес ехографски преглед, след който ще се разбере дали защитникът ще може да играе в неделното домакинство срещу "Локомотив" (Пд).

"Аз не съм дошъл тук да се харесам на някого, дошъл съм да си върша работата. "Левски" винаги има големи цели, но трябва да бъдем реалисти... Нека първо да си свършим работата, да се опитаме хората да ги върнем... Първите 6 месеца това е главната цел. За следващия сезон ще е съвсем друго, като тръгнем наравно с конкурентите", заяви вчера Миланов.

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Колко медала ще спечели България на олимпийските игри в Париж 2024?