Quantcast

Медия без
политическа реклама

Елин Топузаков се завърна в "Левски"

Бившият треньор на първия тим ще води юношите на "сините" до 19 г.

04 Яну. 2022
БГНЕС
Елин Топузаков

Още една знакова фигура за левскарската общност се завърна на "Герена", след като бе обявено, че Елин Топузаков започва отново работа в клуба.

"Легендарният защитник на "Левски" и бивш наставник на "сините" Елин Топузаков поема отбора на U19 от "синята" Академия. Топчо заменя на поста Димитър Телкийски, който е вече част от треньорския щаб на Станимир Стоилов", гласи краткото съобщение.

44-годишният Топузаков е работил вече в "Левски" като наставник, но на първия тим. От 2013 до 2016 г. той е помощник-треньор, като през 2014 г. води временно отбора. От октомври 2016 до март 2017 г. пък е старши-треньор. За последно бе част от екипа на Георги Дерменджиев в мъжкия национален отбор - от есента на 2019 до декември 2020 г.

Първата тренировка на Елин Топузаков на новата му позиция ще бъде на 10 януари. Той обаче вече бе зарадван от новината, че ще има възможност да заведе тима на лагер. Днес стана ясно, че феновете на "Левски" са събрали 31 147 лв., с които да осигурят зимни лагери на юношите до 17 и до 19 г.

Ключови думи:

Елин Топузаков, Левски

Още по темата

АНКЕТА "СЕГА"

Ще се осъществи ли ротацията във властта?