facebook
twitter

Спорт

Двама се натиснаха за мястото на Ивелин Попов

282
 СПОРТАЛ
Божидар Краев

Двама от националите веднага изразиха готовност да заемат мястото на отказалия се Ивелин Попов. Единият - Кирил Десподов, пожела да е капитан и лидер на националния тим, а другият - Божидар Краев, да поеме функциите на Попов на терена.

След победата над Чехия Попов посочи именно Десподов като един от възможните лидери. "Или си лидер, или не си лидер. Мисля, че съм на възраст, в която трябва да поемам отговорност. Мога да бъда лидер. За мен ще е огромна чест и отговорност, ако получа капитанската лента", веднага изтъкна футболист №1 на България за 2018 г. А пък Краев каза: "Мисля, че аз съм човекът, който трябва да заема тази роля с №10 в центъра на терена. Щом го казвам, значи се чувствам готов."

Попов, освен че препоръча Десподов, поговори още за оттеглянето си от държавния тим. "За някои може да не съм бил перфектния съотборник - викам, псувам, но вчера, когато обявих решението преди тренировката, видях сълзи в очите, което ме прави горд... Аз съм дал дума, че спирам и колкото и да е тежко на децата, жената, плачат, няма връщане", каза той, след което загадъчно вметна: "Аз отново ще бъда в тази съблекалня след някоя друга година".

Вече като бивш национал Ивелин Попов говори и срещу ръководството на БФС: "Благодаря на Борислав Михайлов за това, което е направил за отбора - винаги е помагал и осигурявал необходимите неща. Според мен обаче хората около негов живуркат на гърба на футбола. Лечков няма как да трови атмосферата, при положение че идва на базата и си тича отстрани. С него не съм говорил за отказването ми."

2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

УЕФА отложи отново плейофа България - Унгария

01.04.2020

77
"Лудогорец" се раздели с доскорошен титуляр

01.04.2020

197
В Нидерландия няма да има футбол преди 1 юни

01.04.2020

64

Коментари

Сицилианецът
снимка на Сицилианецът

хахахахахаххааххаахах

осФен вратаря  няма лъч надежда.

peniko

Ако тук има някаква истина т.е. не е партенка: футболисти под наем, резерви в клубните си отбори, резерви и в националния ще бъдат лидери и капитани...... Малеее колко надълбоко сме изкопали!

Влез или се регистрирай за да коментираш

×