facebook
twitter

Спорт

"ЦСКА 1948" ще обединява феновете на ЦСКА в страната

Австрийци обявиха, че в "ЦСКА-София" царят хаотични условия
700
Илияна Кирилова
Изпълнителният директор на "ЦСКА 1948" Добрин Гьонов (прав) още преди седмица започна да лансира идеята си, че клубът му иска да обедини феновете на ЦСКА.

"ЦСКА 1948" започна активна работа по идеята си за обединение сред феновете на ЦСКА. Тази неделя ще има първа среща, която втородивизионният клуб организира сред "армейските" привърженици в страната. Тя ще бъде в Разград, в хотел "ЛЕС", преди гостуването на тима срещу "Лудогорец 2" същия ден.

"Знаем, че тази част на България винаги е била особено чувствителна на тема ЦСКА и е подкрепяла червените в най-трудните моменти... Срещата ще е абсолютно неформална - всеки е свободен да изрази мнение, да зададе въпрос, да направи забележка. При нас няма забранени теми, а целта вече я споменахме - да намерим онова голямото и обединително, което да събере отново феновете на ЦСКА... Добре са дошли както привърженици на нашия отбор, така и колебаещи се още фенове. Също и симпатизирали на клуба, играещ на "Армията", които вече се разочароват от лъсналите лъжи. А техният брой расте с всеки изминал час и с всяко неспазено обещание", се казва в обръщение на изпълнителния директор на "ЦСКА 1948" Добрин Гьонов, който лично ще присъства на срещата заедно със спортния шеф на отбора Кирил Котев.

Преди дни Гьонов пусна отворено писмо до всички симпатизиращи на ЦСКА. В него той призна за допуснати грешки в развитието на "ЦСКА 1948", но призова за обединение. "Като цесекар ми е болно, че не може да намерим отново нещо истинско, обединително... Аз лично искам да подам ръка на всеки армеец, който смята, че може да бъдем отново ЕДНО... Не се знае откъде може да се намери решение на най-трудния въпрос  - какво може да ни обедини отново в името на ЦСКА! Готов съм на всичко в името на ЦСКА!... Повярвайте, лично аз, ръководството на клуба, нашите членове искаме само едно – нов силен ЦСКА!", се посочваше още в писмото. Вчера Гьонов съобщи, че то е предизвикало неочаквано много реакции - позитивни и негативни, което е и провокирало "ЦСКА 1948" да търси срещи по места с феновете.

 

РАЗКРИТИЕ

Доскорошният треньор на "ЦСКА-София" Нестор Ел Маестро е сред кандидатите да поеме "Аустрия" (Виена). Това накара laola1.at  да направи очерк за младия специалист, в който между другото се посочва: "В началото на февруари последва изненадващо прекратяване на договора (б.р. - с "ЦСКА-София") точно преди началото на пролетта. Ел Маестро стана жертва на хаотичните условия в гранда."

Ключови думи:

ЦСКА, ЦСКА-София, ЦСКА 1948
2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Сърбин отказал да поеме "ЦСКА-София"

20.05.2019

51
"Арда" остави "ЦСКА 1948" във Втора лига

20.05.2019

14
"Левски" даде шанс на "ЦСКА-София" за титлата (видео)

18.05.2019

1140 3

Коментари

Solace

Не че нещо, ама плюхте по ГМО-то, сега ще се обединявате? Претендирахте да сте аФтентични, ама сега ще признавате микре? И то в Разград???

 

ИлияНиколов

Solace, по-скоро Гьонов се опитва да привлече фенска маса за сметка на присадката.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×