facebook
twitter

Спорт

"ЦСКА 1948": Маските ще падат. Ние идваме!

2152
СПОРТАЛ
Добрин Гьонов

"Маските тепърва ще падат! Ние идваме!". Това обяви изп. директор на "ЦСКА 1948" Добрин Гьонов след срещата си с фенове от Североизточна България, която се състоя в Разград преди победата с 1:0 над "Лудогорец II" от XXI кръг във Втора лига.

Разговорът бе иницииран от "ЦСКА 1948" във връзка с желанието на клуба да обедини феновете на фалиралия ЦСКА, включително и тези, които са разочаровани от "ЦСКА-София". Отзовали са се привърженици още от Варна, Русе, Търговище и Преслав. Те са поискали подобни срещи и в техните градове. Гьонов потвърди, че ще има такива инициативи и в други части на страната.

"Съжалявам само, че чух и за други хора, които имаха желание да участват в срещата, но буквално не се престрашиха в последния момент... Добре са дошли и тези, които са били на мач на "Армията" последните три сезона, но са усетили лъжата... Поканени са всички, независимо дали посещават наши мачове, или по някаква причина още не виждат смисъл да идат на стадиона", каза още Гьонов.

Неприятна новина за него и за "ЦСКА 1948" обаче е контузията, която получи Денислав Александров по време на мача. Съмненията са за скъсани връзки на десния глезен, което би го извадило от игра до края на сезона.

Ключови думи:

ЦСКА 1948, Добрин Гьонов
2

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

"ЦСКА 1948" взе бивш нападател на ЦСКА

11.06.2019

126
"ЦСКА-София" може да се подсили и с Делев

31.05.2019

108
"ЦСКА 1948" обеща да спечели Втора лига догодина

21.05.2019

65

Коментари

gowedokiller
снимка на gowedokiller

И кои сте тези вие? Синьо-зелени говеда с червени потници.

Сичко е шес

Поне не са били нищо освен ЦСКА в историята си, с което вие няма как да се похвалите.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×