Quantcast

Медия без
политическа реклама

Божинов се предложи и на "сините"

27 Ноем. 2018
СПОРТАЛ

Валери Божинов не спести на медиите тирада в свой стил след победата на "Ботев" (Вр) с 3:1 над "Левски", за която той помогна с два гола.

"Трудно е, тежко се говори. Емоция, адреналин… Валери Божинов дойде тук, за да покаже, че е футболист за големите отбори. Искам да играя в националния отбор, но за това питайте г-н Хубчев, а не мен. Респект и уважение към феновете на "Левски", извиних им се. Но аз съм професионалист, не мога да си сваля гащите. Исках да вкарам на ЦСКА, но не се получи... Когато играя срещу бивши отбори, нещата ми се получават. Ако хората и щабът на "Левски" решат, че имат нужда от мен, знаят къде да ме намерят. Договорът ми изтича след месец", заяви Божинов. Само преди няколко дни той бе заявил: "Бих паснал в "Лудогорец". Не по-зле от Кешеру бих се справял. На същото, ако не и на по-високо ниво."

Божинов бе похвален след мача от пастрока си Сашо Ангелов, който е и треньор на "Ботев" (Вр). "Не съм се и съмнявал, че Валери Божинов е истинско богатство за българския футбол, след като дойде при нас. Той ни се отблагодарява по този начин", коментира Ангелов.

 

Още по темата