Quantcast
Близнаците Цоневи се връщат в игра за "Левски" до 3 месеца | СЕГА
facebook
twitter

Спорт

Близнаците Цоневи се връщат в игра за "Левски" до 3 месеца

115
 Илияна Кирилова
Борислав Цонев позира с отличието за "Футболист №1 за септември", според анкетата на Пресклуб "България".

Близнаците Борислав и Радослав Цоневи се възстановяват успешно и очакват да се върнат в игра за "Левски" до 3 месеца. Това заяви Борислав Цонев при награждаването си за "Футболист №1 на септември", в анкетата на Пресклуб "България".

"Чувствам се добре, минаха два месеца от операцията и вече сме в напреднала фаза с възстановяването. Надявам се до два-три месеца да започна тренировки с отбора. Вече съм здрав и след изкаран коронавирус, и продължавам да тренирам индивидуално. Брат ми е общо взето в същата ситуация. Ние бяхме оперирани в един ден, после бяхме и двамата карантинирани. Това е съдба - през един мач да се случи това нещо. Приели сме го и продължаваме да правим нещата, за да се върнем възможно най-бързо. Засега се чувстаме добре, но всичко е строго индивидуално да се реши кога ще може да се взима участие в мачове", заяви Борислав Цонев.

Той обаче оспори твърдението на предишния треньор на "Левски" Георги Тодоров, че именно травмите на братя Цоневи, както и продажбата на Стайн Спиерингс в "Тулуза" са били причина за спада в играта на "сините". "Не мисля, че нашата липса с брат ми е причина за по-слабите резултати. Нормално е при толкова много млади момчета да не се получават все още нещата във всички мачове. Надявам се през пролетта да има повече успехи. Последните срещи ги загубихме по детски начин. Не бяхме по-слаби от другите отбори, но записахме поражения", коментира националът.

 

 

 

 

Все още няма коментари

Още

18-годишен донесе победа на "Левски" със странична ножица

23.01.2021

Обновена

144 1
Вратар от IV дивизия подобри рекорда за най-далечен гол във футбола

23.01.2021

193 1
Петев привиква звездите на Босна за персонални разговори

23.01.2021

132 1

Влез или се регистрирай за да коментираш