Медия без
политическа реклама

Шварценегер за пръв път се снима в сериал

22 Май 2021
снимка: Александра филмс
73-годишният Шварценегер за пръв път ще играе в сериал.

На 73 години Арнолд Шварценегер се готви за своя дебют на малкия екран -  в проект на Netflix за световен шпионаж. Дали защото филмовата му кариера помръкна след годините като губернатор, или защото днес стрийминг услугите и многосерийните поредици са на гребена на вълната, но Терминаторът ще изиграе главна роля в сериал за пръв път в своята дълга кариера. 

Арни и 30-годишната Моника Барбаро (която предстои да видим и в отложенията заради пандемията "Топ гън: Мавърик") ще изиграят баща и дъщеря във все още неозаглавената тв поредица. И двамата герои работят за ЦРУ, без да знаят за професията на другия, пише "Холивуд репортър".

Стрийминг гигантът поръча 8 епизода след закупуване на правата за историята, написана от Ник Сантора. Шварценегер ще бъде и изпълнителен продуцент. "Феновете по целия свят искат нещо подобно, диво и вълнуващо, от години и сега най-накрая ще го получат благодарение на нашите страхотни партньори в Skydance и Netflix", каза екшънзвездата от 80-те и 90-те години на XX век.

Още по темата