Медия без
политическа реклама

Невзоров обяви Филип Киркоров за „анатомичен феномен“

Певецът изнесе концерт в анексирания Крим и нарече окупаторите „герои“

28 Юли 2022
Филип Киркоров нарече руките агресори "герои".

Руският опозиционен журналист Александър Невзоров нарече певеца Филип Киркоров „анатомичен феномен“ след негови изказвания от концертния подиум в подкрепа на интервенцията на руските войски в Украйна, съобщи агенция unian.net.

Руският изпълнител Филип Киркоров, който поддържа агресивната политика на Путин, пя в анексирания от Русия Крим. Там той се обърна към военните, които ежедневно убиват мирни жители на Украйна, като ги нарече „герои“, пише медията. Фрагмент от изцепката на Киркоров журналистът Невзоров е публикувал в своя канал в социалната мрежа Telegram.

На видеото певецът казва: „Благодаря ви, момчета! Вие сте страхотни! Отдавам ви още веднъж своя поклон за всичко, което правите. Най-важното – връщайте се при семействата си живи и здрави. Раните ще останат, но до сватбата ще зараснат… Вие не разбирате колко са красиви те…“, нарежда попзвездата като пожелава на агресорите „здраве и щастие“, а за себе си и останалите зрители – „мирно небе над главите“… По-рано певецът беше поканил ранени руски войници, участвали в „специалната операция“ в Украйна, да присъстват на двата му концерта в Крим – в Ялта и Феодосия, безплатно. „Толкова много искам да се видя с всички кримчани. Но особено ще чакам всички наши герои. Каня на своите концерти ранените наши военни, които възстановяват здравето си в болниците и санаториумите на Крим. Русия е велика страна! Чакам ви“, призова Киркоров във видео, което разпространи в социалните мрежи.  

„Киркоров е изключителен глупак, но на него може да му се прости. Факт е, че в черепа на всеки човек има така наречени „резонатори“, тоест кухини. Пеенето може да увеличи обема на тези кухини. Изпълнението на „шедьоври“ е разширило резонаторите на Киркоров по парадоксален начин. Така че Филя не е идиот, а просто анатомичен феномен“, коментира Александър Невзоров.

 

Още по темата