Quantcast

Медия без
политическа реклама

Максим Галкин бил виновен за творческата смърт на Пугачова

Руски певец и композитор обвини шоумена, че влияе лошо на съпругата си

01 Юли 2022
Инстаграм профил на Максим Галкин
Алла и Максим с бизнаците Лиза и Гари.

Руският певец и композитор Александър Фадеев, известен със сценичния псевдоним Данко, обвини шоумена Максим Галкин за застоя в кариерата на неговата съпруга – естрадната прима Алла Пугачова. Според Данко комикът оказвал лошо влияние на жена си със своите негативни изявления за Русия и по този начин открито я компрометирал. Примадоната не споделяла позицията на мъжа си и била в „леко недоумение“, затова не правела никакви публични коментари за Русия и Украйна, заявява Фадеев пред Teleprogramma.pro.

„Жалко е, че той ограничава Алла Пугачова. Струва ми се, че тя изобщо не мисли като него“, заявява композиторът. Фадеев също така смята, че Галкин е имал негативно въздействие върху Алла Борисовна в продължение на целия им съвместен живот, още много преди да заминат за Израел в началото на войната между Русия и Украйна. Именно затова кралицата на руската попмузика през последните години не била пуснала „нито една нормална песен“.

„Максим я осакати творчески. След като Галкин свърза живота си с Примадоната, творчеството й приключи. На знам какво направи той с нея, но тя просто умря като артист“, категоричен е Данко. Той твърди, че краят на кариерата на Пугачова е факт. „Галкин я експроприира, монополизира и продължава да я държи“, коментира Фадеев и добавя, че заради Максим Галкин публиката е лишена от възможността да се среща с любимката си и да се радва на изявите й.

Алла Пугачова и Максим Галкин напуснаха Русия веднага след инвазията на войските на Кремъл на територията на Украйна и се установиха в израелския град Кесария южно от Хайфа. Хумористът нееднократно се изказа срещу политиката на Руската федерация спрямо съседната страна, докато Пугачова нито веднъж не е изразила публично мнението си по въпроса. Тя обаче отрече подозренията, че семейството няма да се върне в родината, като сподели, че това ще стане наесен, когато децата им – близнаците Лиза и Гари, започнат училище. 

Още по темата