Медия без
политическа реклама

Патриотично сдружение кани на автокино край сараите на Доган в Росенец

23 Авг. 2020
Сараите на Доган вече са сцена за всякакви протестни мероприятия
Сараите на Доган вече са сцена за всякакви протестни мероприятия

Тази вечер ще има безплатно автокино пред летните сараи на Ахмед Доган в парка Росенец. Прожекцията започва в 21 часа, съобщиха организаторите на нестандартната протестна проява - Обединение за закрила на българските граждани. 

 

Снимка: ОЗБГ, фейсбук

 

ОЗБГ канят всеки, който желае, да присъства на събитието. То ще е на общинския паркинг, който се намира пред лятната резиденция на почетния председател на ДПС, съобщи Бисер Русимов:

"Обстановката е изключително приятна, защото на метри от автокиното има хубав плаж, въздухът е чист, пътят до мястото е хубав и със сигурност ще прекарате няколко приятни часа. Прожекцията ще започне в 21:00 часа и ще продължи до 22:30 часа. Филмът ще е български, интересен и малко познат на българското общество. Дълги години е бил забранен за прожектиране,но вече никой не може да го забрани. Координатите на автокиното са: 42.456303, 27.539993."

Капацитетът на паркинга е около 30 автомобила, но може да има и правостоящи. Няма вход - събитието е напълно безплатно, посочват още организаторите.

Последвайте ни и в google news бутон