Медия без
политическа реклама

Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат

20 Апр. 2023
 Лена Бориславова
Илиана Димитрова
Лена Бориславова

Парламентът прие оставката на Лена Бориславова като депутат от ПП-ДБ. Това стана с гласовете на 181 народни представители като "против" се обявиха 40. 

В кулоарите на парламента Бориславова заяви, че причината да се откаже от депутатското място е, че иска да се включи в организацията на местните избори. "По време на кампанията осъзнах, че много от проблемите, за които ни говорят хората, се решават на местно ниво. От ПП не сме се явявали на местни избори, проблемите са големи и ние трябва да организираме хората си по места, да можем да предложим конкретни решения още в първите дни на следизборната кампания”, каза Бориславова.

Тя заяви, че тепърва предстои да се види дали ще заеме някаква длъжност в местната власт. "Засега изглежда, че НС започва да работи правилно, надявам се да остане работещо, пожелавам успех на моите колеги. Аз ще остана в ролята си досега в придвижването на законодателната програма", каза Лена Бориславова.

Лена Бориславова обяви, че няма да бъде депутат. Това съобщи самата тя във Фейсбук. Няма да бъда депутат в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният специалист в сферата на националната сигурност, моят колега от листата на ПП в 24-и МИР Петър Петров.

 

Последвайте ни и в google news бутон

Още по темата