facebook
twitter

Горещи новини

Тръмп се самообяви за личност на годината (СНИМКА)

Американският президент публикува колаж, на който заема мястото на шведската екоактивистка Грета Тунберг на корицата на сп. Time
903
Доналд Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп отново се подигра с Грета Тунберг. Повод е снимката на шведската екоактивистка Грета Тунберг, с която списание "Тайм" илюстрира корицата си, когато я обяви за "Личност на годината", съобщава DarikNews.

Тръмп я нарече "смешна", и публикува в профила си в Twitter - @TrumpWarRoom - същата снимка, но на мястото на главата на момичето беше монтирана неговата.

"Що се отнася до спазването на обещания - има само един човек на годината", пише Тръмп, и изброява списък с постиженията си, сред които "Процъфтяване на икономиката", "изграждане на антиимигрантската ограда по границата с Мексико", "Разгром на Ислямска държава", както и редица търговски споразумения.

Това е пореден път, в който Тръмп открито се подиграва и осмива шведската активистка.

 

13

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Би Би Си прави документален сериал за Грета Тунберг

10.02.2020

1016 28
Грета Тунберг регистрира името си като търговска марка

30.01.2020

Обновена

3081 69
Тръмп призова света да отхвърли „пророците на апокалипсиса“

21.01.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

1271 30

Коментари

Кара Колю

Баси... трябва да са много грешни американците...

Paranormal

Не му отива на поста и на годините така да се излага. А че климатичните промени са факт е безспорно. В Холандия вече има спрени крупни инвестиционни проекти поради факта, че не се знае около 2050 година кои части от страната ще са под вода.

Гого

Климатичните промени са ФАКТ, а че не се знае кога и колко също е ФАКТ и въобще много ФАКТИ са според ПРЕДВИЖДАНЕ или ПРЕДПОЛАГАНЕ или СЪМНЕНИЕ както и числата от тотото....

harmless
снимка на harmless

На дърти години хората се вдетиняват. В този случай говорим за хилядолетник :)))

марк

 

 

 

                       Баси... трябва да са много грешни американците..

 

                             Че ти сега ли го разбра ? Язък дето по цял ден клечите пред Козяк.

Paranormal

Така е, Гого, предположения. И все пак, има ли принос човешката дейност, влошава ли ситуацията? Или нищо да не се предприема, ще гледаме от първия ред пък каквото стане. 

Allanon

Шведчето много яко го удари през егото Му.Тоз човек не е добре психически....

vvatkov

   Лично аз подкрепям всички усилия за опазване на природата, макар да не ми е много симпатична Грета Тунберг. Но екстремизма не е излишен, когато е в отговор на безогледното унищожаване на условията за живот.

Paranormal

Проблемът на Грета е, че след 20, 30 или 40 години нейното, а и следващите поколения, ще живеят с наследство на сегашните решения. А тръмповците отдавна няма да са фактор...

ppipi7766

Проблемът е че на слънцето не му пука много за нас.

Ще ни трябва повече, а не по-малко енергия за да се справим.

Който трябва го знае и постепенно оскъпява енергията, първо добавоха акцизи, после СО квоти или плащане, Когато стане топло ще сме свикнали ,че енергията е " мнооооооооого скъпа".

 

Boris65

Да Агента на Кремъл, Русия и Путин действително е човек номер 1 на годината . 

Hasta la vista

Ами хубаво, че се е самоопределил за човек на годината. Догодина мое да си самовръчи некоя Нобелова награда, я за мир, я за икономика, а защо не за физика, химия, медицина и литература на куп...Кво са 8 милиона крони за него, нема и мильон доларес...

ThePal
снимка на ThePal

Грета и Дончо са на един акъл !

Влез или се регистрирай за да коментираш