facebook
twitter

Горещи новини

Току-що ремонтиран столичен булевард вече дава дефекти

3025
Спаси София

Някои участъци от все още ремонтиращия се бул. "Линкълн" в столичния ж.к."Овча Купел" са започнали да се разпадат. Това алармираха от гражданското сдружение "Спаси София". Ето и техния пост във "Фейсбук" (без редакторска намеса):

"Още ремонтът не е завършил, но части от бул. Линкълн в Овча Купел вече се разпадат. Практиката ремонт на ремонта продължава и отново е за сметка на нашите пари, време и качество на градската среда.

За да не се окажем с поредния некачествен обект, настояваме Общината незабавно да възложи извършване на ремонти дейности по компрометираните участъци. Наложително е и преправяне на водещите ивици за незрящи, които отново са абсурдно разположени и карат хората да заобикалят всякакви препятствия, вкл. и пътни знаци. Припомняме, че ремонтът вече предизвика полемика, след като не беше осигурена велоалея, въпреки че такава е предвидена в плановете на Столичната община, а някой явно беше забравил и дърветата.

Това е поредният случай на мърляв ремонт в София. През последните години пропиляхме стотици милиони в такива, а качеството на живот не се промени. В предизборната кампания всички много активно говореха, че ще се борят с некачествените ремонти - съвсем скоро общинският съвет отново ще започне работа и ще видим, кой ще има смелостта да подкрепи по-сурови мерки срещу фирмите-изпълнители, за да се опазят общите ни пари".

23

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МОН е превело парите за увеличение на студентските стипендии

23.09.2020

Обновена

СИЛВИЯ ГЕОРГИЕВА

1094 3
София реже транспорт в "Младост" за сметка на частна линия

21.09.2020

СВЕТОСЛАВ СПАСОВ

3631 14
София изостава с ремонта на ключов булевард

08.09.2020

Обновена

СВЕТОСЛАВ СПАСОВ

3035 30

Коментари

Minderbinder
снимка на Minderbinder

Не може да бъде .... Т'ва Данчето ли ? Таз хубава жена ...

Wolf ACE

Що цирикате, бе?!

Нали бяхте за гъби, риби, сливи и т.н.

Сега що цирикате?! Да не би да очаквате обещаното светло бъдеще?!

Васик

Това е върхът на безхаберието на Фандъкова. Хората си чупят краката още преди първия сняг. Герб не пощадиха даже незрящите

Диагностик

Похвала за забелязващите нередностите. Заедно с тях отбелязваме и броя на платените тролове.

Джиджи

Гарантирано от стария-нов кмет на София – Фънди❗️❗️❗️

 

Да живей!!! ???✌️

 

P.S. А аз не съм нито от гъбарите, нито от платените тролове. ?

майор

Ти не си, но диагнозичката е ?

Stern

Това не е за сефте, имаше го и при предните мандати на кметицата.

Но щом си я избрахте отново, явно така ви харесва.

momon

Циганската кметица сега какви ли обяснения ще даде.

IvanM

Откога това е новина, още повече пък и гореща?!

First Strike

бул. "Линкълн" в столичния ж.к."Овча Купел"

?

ThePal
снимка на ThePal

Линкълн - иди-доди ! Ама там има и Монтевидео (май там беше..) И от к'ъв зор ?! Не можеше ли да е Буенос Айрес, Сао Пауло или поне Рио ?

Емил Станоев

Нормална работа на фирмите на фандакова !! сега ще замаже очите ни с   някаква уж наложена глоба..

Васик

Софиянци свикнаха да ходят по ремонтираните улици с ботуши за риболов и планинарски тояги, понеже не се знае какви изненади са оставили строителите на Фандъкова

Джиджи

Само с препъването в перките не можем и няма да можем да се справим. ???

Johnny2965

Не знаех, че Линкълн (ако става дума за президента на САЩ) има заслуги към България. Някой знае ли защо на негово име е наречен столичен булевард?

Илиан Мавров156...

Ако си 65 набор, няма как да не знаеш,че сме колония и е нормално да се слагат имена на улици ,паркове, местности  на господарите англосаксонци.Погледай 5 мин. реклами(ако имаш здрави нерви) и там ще забележиш, че качествата на рекламирания  продукт се "набиват" на английски,съвсем целенасочено.

Та затова "Линкълн", а не "Ленин" или "Макаров" или "Бехтерев".

urupuchi

Булварът е кръстен на първия афтомобил, който е преминал по него.

BayTanas

Вие си я избрахте. Цитат: "Аз съм прост и вие сте прости" край на цитата. Извод: Прост народ - слаба държава.

бонго-бонго
снимка на бонго-бонго

ГЕРБ няма ли да спретне некое активно мероприятие - например, нощни камери да заснемат неизвестни, маркирани лица да вредителстват по нощите, както бяха "изобличили" "Спаси София" навремето, че вядяли паветата по "Дондуков"?

ssto

 

Малко цитати от родните класици:

 

"Винаги народът ми е давал кредит на доверие. Винаги внимателно съм разчитал какво се иска от мен"

 

"Магаре да бях вързал, щяха да го изберат"

 

Бойко Борисов

 

https://gospodari.com/mobile/%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B1%D1%8F%D1%85-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D0%B7%D0%B0%D0%BB-%D1%89%D1%8F%D1%85%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%B3%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82-(%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE)-videom170507.html

Zavinagi CSKAR
снимка на Zavinagi CSKAR

...и при нас ги натръшкаха същите плочки боклуци...тези жълтите и червените...махнаха старите бетонните, дето не са мръднали 50 години и сложиха тези жълтите и червените дето се трошат като си изпуснеш джи-есема върху тях например...

Solace

В Младост като направиха чисто нов път (не върху стар) над метрото, на втория месец 50-ина метра от една лента пропаднаха с метър...

Лошото е, че едни ни я избират таз кметица-слънце, ама всички патим. Е, на някои им плащат, та не мърморят, само неостри диагнози поставят...

Предводител на ...

А па Боковата гордост - Тракия от Ямбол до Стара Загора - до една година ще заприлича на Станишевата гордост - Тракия от Чирпан до Стара Загора. Дясната лента вече гъне биалетките.

Влез или се регистрирай за да коментираш