Quantcast
Популярността на Тръмп достигна рекордни нива | СЕГА
facebook
twitter

Горещи новини

Популярността на Тръмп достигна рекордни нива

1719
bnr.bg/БГНЕС

Популярността на президента на САЩ Доналд Тръмп достигна рекордни равнище дни преди почти сигурното му изправяне пред процедура по импийчмънт, показва допитване на университета Куинипиак, цитирано от "Франс прес", предаде БНР. "Няколко дни преди историческото гласуване за импийчмънт в Камарата на представителите президентът Доналд Тръмп постигна най-високото си равнище на популярност за всички времена", при което 43 на сто от запитаните са изразили положително мнение за него срещу 52 на сто отрицателно, съобщи снощи американският университет, който редовно извършва подобни проучвания.

Въпреки този нов персонален рекорд се очаква след дни Камарата на представителите да гласува за импийчмънт, за трети път в историята на САЩ. Освен това популярността на сегашния президент е по-ниска от тази на повечето му предшественици по същото време в техните мандати. На 23 октомври, преди началото на публичните изслушвания за импийчмънт популярността на Тръмп беше едва 38 на сто, припомня университетът. На 10 декември той се ползваше с подкрепата на 41 на сто от американците.92 на сто от поддръжниците на Републиканската партия одобряват действията на президента, докато при избирателите на демократите процентът е едва 4.

Ключови думи:

Доналд Тръмп, импийчмънт
4

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

КС поряза Гешев да разследва президента

30.07.2020

Обновена

ДОРОТЕЯ ДАЧКОВА

11760 124
Украйна разкри корупционна схема, свързана с компанията "Бурисма"

14.06.2020

381 2
Цветанов: Импийчмънт на Румен Радев? Това е политически блъф

10.02.2020

4685 14

Коментари

bay Dragan

Да не стане като Боби Жонсън?

Buridan
снимка на Buridan

Не еднкратно писах че Тръмп е 46 президент на Баничария.  Този път не е Путин ами са либерастите дето с този импийчмент окончателно туриха кръст на либераст  президент на Баничария. 

Сгугню
снимка на Сгугню

Популярността на президента на САЩ Доналд Тръмп достигна рекордни равнище дни преди почти сигурното му изправяне пред процедура по импийчмънт, показва допитване на университета Куинипиак, цитирано от "Франс прес", предаде БНР. "Няколко дни преди историческото гласуване за импийчмънт в Камарата на представителите президентът Доналд Тръмп постигна най-високото си равнище на популярност за всички времена

Дали по този начин американците не показват пред импийчмънтците отношението си?

Да н`съ окажат демократите на следващите избори с рекордно ниска подкрепа, както това се случи с лейбъристите в Англия?

PlaNed
снимка на PlaNed

Молодец ненаглядный мой!
Так, держись!

<>

Влез или се регистрирай за да коментираш