facebook
twitter

Горещи новини

Нинова: Управляващите имат апартаментен морал

2042
Илияна Кирилова

Управляващите подават оставки, но остават с апартаменти, защото имат апартаментен морал. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от „Фокус“, по време на първомайския митинг и откриването на предизборната кампания на „БСП за България“.

"На 1 май ни събира миналото. Събра ни и настоящето, защото днес в 21 век в България има бели роби на труда. Днес в 21 век в България има хиляди работещи бедни. Най-вече ни събра бъдещето, общата ни воля да променим това, защото днес учители, земеделци, малък бизнес, шивачки, монтьори, механици, миньори, учени живеят зле. Сигурно сте чули статистиката от вчера. Над 1,5 млн. българи живеят под прага на бедност“, каза Нинова.

„Ямбол, къде сте? Да, ето тези хора качват на ръце близките си болни в болницата в Ямбол, но Цветанов го качва луксозен асансьор директно в лъскавия му хол. Били създали нов стандарт за морал в политиката, подават оставки. Подават оставки, но остават с апартаменти. Апартаментен морал! Това е модел, който три правителства на Борисов 10 години създадоха в България. Модел, в който властта и парите победиха закона. Модел, в който едноличният му режим съсипа българските институции. Алчността заличи справедливостта. Бездушието уби солидарността. Задкулисието унищожи истината, а паралелната държава завзе истинската. Сигурно помните, знаете „Приказка за стълбата“ на Смирненски. Те не по стълба се качиха, с асансьори излетяха и там от високото виждат, че народът живее добре“, продължи Нинова.

Според социалистите шествието им е събрало над 20 000 души. Поддръжниците на левицата излезли с плакати с надписи: „Искаме европейски доходи“, „Справедливост и достойнство СЕГА!“, „Искаме да останем в България“, „Не щем вежливост, а справедливост“.

58

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

50-ият конгрес на БСП ще се проведе на 9 и 10 май

23.02.2020

815 11
БСП поиска оставката на ГЕРБ заради манипулирани данни за БВП

21.02.2020

3824 51
ГЕРБ: Радев принизи президентството до партийна агитка

20.02.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

7731 110

Коментари

Страници

Лoвkия

 Управляващите имат апартаментен морал

Рече една с морал на приватизатор. ?

Памфуций
снимка на Памфуций

Ми то и нейният апартаментен морал същият. За втория апартамент платила 21 514 лв. Толкова струваше 3стайна панелка в края на соца ?

Асол
снимка на Асол

Всъщност, толкова струваше панелката 1999 г., в София - по пазарни цени (и е доказуемо)?

Miranda
снимка на Miranda

Това се казва Нинова наглост ?

Памфуций
снимка на Памфуций

Всъщност, толкова струваше панелката 1999 г., в София - по пазарни цени (и е доказуемо)

За цените на панелките през 1999 г. не зная, но със сигурност зная, че тристаен панелен апартамент 1987 г във военните блокове на "Младост 3" се даваше с цена 21.5 хил и се плащаше с 20 год. заем от ДСК. Помогнах на един приятел с $400 през 1992та да си изплати неговия напълно, та от тогава ми се е набило в главата. И той направи номера на Боко - остана партиец, за да го уволнят от армията. После напусна. Редовно се тюхкахме, че не сме изчакали деноминацията.

Иначе апартаментният морал на Корни, като тоз на Бойчев и Жаблянов:

https://www.faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya...

?

Асол
снимка на Асол

Аз знам. Не си измислям, щото нито съм била на власт, нито протеже на Костов и съм гледала куп оферти, къде ли не, преди да си избера...по тази причина, като й гледам годината за придобиване на апартамента и дума не може да става за цуцоцецините флик флаци. Да не говорим, че тогава доста хора имаха бая спестени пари - ето и ти ми предоставяш доказателство за това - давал си пари на заем?

Памфуций
снимка на Памфуций

Какво и гледаш годината на придобиване - аз говоря за апартамента на "Боряна" в Овча Купел, купен през 2004 г., който нито е панелка , нито е купуван 1999  г.

.

Асол
снимка на Асол

Тва за мен е жестоко самопрецакване -  "Овча купел"! 

kaily
снимка на kaily

?

е за тоя ви навик да си мислите, че сте най-умни и да правите другите на малоумни, нема спечелите изборите

 

Купила ли е апартамент на занижени цени? И ако да, какво тук значи някакво си прецакване?

Значи ем го е купила, ама ем се е прецакала и затова се не брои...

Тони Йорданов

   Що? Твоят морал на експроприатор ли е?

Асол
снимка на Асол

На теб, кайле, трябва да ти се обяснява дълго, подробно и безрезултатно, така че нямам намерение да се си губя времето за пореден път..

Памфуций
снимка на Памфуций

То па един квартал , нали ....

Горката Нинова, как се самопрецакала ?

K375

Некоректно е споменаването на силно завишени цени на апартаменти от 1989г., Вие определено послъгвате , по новому хибридничите , а не е възпитателно.

Памфуций
снимка на Памфуций

Кои "силно завишени цени на апартаменти от 1989 г.", бре? Цитирал съм държавна цена, на която държавата продаваше апартамент. Тая цена от 123 евро/кв.м , на която по документи Нинова през 2004 г си купила имота просто не съществува. За 21 500 лв. през 2004 можеше да си купиш евентуално панелка с такава квадратура я в Гара Искър, я в Ботунец, я в Толстой.

 

Асол
снимка на Асол

Така е, Бонгич, но няма да продължа разговора тук... В интерес на истината имотите през 2003 бяха на безбожно ниски цени и е срамота, ако някой със спастрен отстрани лев не се е възползвал (отново мога да си докажа думите без да цитирам вестниците!). Ама май трябва да се сетя, че съм била некаква червена номенклатура, както ме обяви някакъв новопръкнал се тук със завидни познания за "форумното ми творчество". Това са глупости и размиват общата картинка, защото дори и аз ненавиждаща Костака и костоваците, знам, че дори те не си позволиха и на 1% подобна свинщина. Гербавите са поддъното, докъдето е стигнала държавата.

И да подчертая главното, щото се изпуска - през 2004 г. на власт не е била БСП, да не говорим за Нинова! Щото корупцията означава - злоупотреба със служебно положение! Я да ви го подчертая отново!

торбаЛан

Не беше ли точно тази боркиня срещу неправдата тази, която при правителството на Орешарски през 2013г обеща 450 лева минимална заплата в края на 2017?

duzov2

Въпреки че Асол вече ти е отговорила, да ти припомня, че правителството на Орешарски не изкара до 2017 г.

 

П.П. Редакцията - социалистите /Елена Йончева/ казаха, че на митинга са 30 000.

вила

а БАШ БОРИСОФ В 2013 обеща в 2017 да пререже лентата на готовата цяла АМ Хемус и...прави първа копка в 2019?!Амаа пък той си е признат лъжец с присъда.

Асол
снимка на Асол

Не беше! Проверявай си записките..?

торбаЛан

Записки нямам, помня обещания от трибуната на НС, направени от депутати на БъСъПъ и напоително предоставени пред камерите на теле-визиите фключително и от ездачката на далечни разстояния. Според тях, нищо нямаше да е по-различно от това, което ни се случи. С тази разлика, че госпожа другарката сега може да плямпа каквото й скимне за пред 80% от хелектуратя си.

торбаЛан

http://bnr.bg/post/100073127/bsp-shte-nastoyava-za...

 

Ето добро четиво за асолиращи лъжци и лъжици.

Асол
снимка на Асол

Дори и теб би трябвало да те е срам да говориш за лъжци, най-малкото ако си си направил труда да прочетеш "доказателството" си. Защо бе? Защо никога никога не успяхте дори и да се научите да лъжете с вкус?

RRZ4

Аидее, Корни почнА пак с глупостите...

RRZ4

"Според социалистите шествието им е събрало над 20 000 души."

 

Аз 20.000 души не виждам на снимката!

bD

Заслужаваме си ГО. Щом този народ оправдава герберистанците облажили се с апартаменти и къщурки хак да му е!

Забравих - и със суджуци.

ablepsia

Управляващите нямат никакъв морал, те изобщо не са наясно със смисъла на това понятие! Иначе цъфтанът на сичките работи нямаше да заявява, че никой нищо не можел да му направи. Разчита на онези списъци с неприкосновени, които американските посланици връчват на главните прокурори в колониите си и за които се изтърва главният такъв на Хохландия Луценко. Което нашите нооооо слободни медии пропуснаха услужливо.

RRZ4

ПочнА се, манифестацията свърши :-(

markoE

 

 

 

                      Защо ли никой не казва кое от казаното не е истина ?

SSlavov

Тов.Христов рече на дясностоящата : Прие облагите на евродепутатството, намърда се в комисариатите ,

 

но срещна ли разбиране сред 

"   Българското ляво и моралната неотвратимост   "

nanyac

...ни събира миналото...

...бели роби на труда...

...Искаме европейски доходи...

Тия са от миналото и искат европейски доходи.

Ама само доходите, без якото бачкане, за да не се чувстват роби на труда.

Европейски доходи срещу голи лозунги, един вид сливи за смет.

Те хубаво си мечтаят.

Ама първом да сменят булката, че с такова менте приказката има тъжен край.

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш