facebook
twitter

Горещи новини

Лавров: Западът грубо тласка Балканите към НАТО

1430
ЕПА/БГНЕС
Сергей Лавров

Западът грубо тласка страните от Балканите към членство в НАТО, заяви руският външен министър Сергей Лавров. При това в този процес не се обръща внимание на мнението на народите на тези страни, смята руският дипломат №1, цитиран от БГНЕС.

"Западът продължава своята мръсна политика за въвличане на този регион в НАТО, напълно игнорирайки хората в тези страни, както и уроците от историята или обикновена дипломатическа учтивост", заяви Лавров.

Той също така подчерта, че Русия отдавна призовава за "възстановяване на основните принципи на международните отношения, посочени в Хартата на ООН и документите на ОССЕ - суверенното равенство на държавите, ненамеса във вътрешните работи, въздържане от заплахи или използване на сила и разрешаване на конфликти по мирен път.

Ключови думи:

Русия, НАТО, Балкани
18

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Трибуналът в Хамбург е поискал Москва да освободи украинските моряци

25.05.2019

2308 46
НАТО приема нова стратегия срещу „руската ядрена заплаха”

25.05.2019

3142 40
Русия е отказала виза на Виктория Нюланд

24.05.2019

11787 81

Коментари

Invisible

   Заплашителните мултфилмчета  на руските режисьори тласкат Балканите към НАТО.

   Колко модерни бойни самолета Русия предложи да подари на Северна Македония?

  Щото "бедна България" им подари 100 танка.

dream team
снимка на dream team

И к'во стана с тези танкове?

ДЖОМАГА
снимка на ДЖОМАГА

които моментално продадоха  и си псуват българите още тогав аче ги бил подарили без бензина..

дъртреалист

Уж дипломат, пък само лъжи и клетви...

Опитва да създаде собствена реалност...

Обаче е само смешно.

И жалко.

Щото сдържащ фактор е необходим, ама с клетви не става

wreckage
снимка на wreckage

начи ква е истината спорет теб

 

а)Западът не тласка тези страни грубо, а нежно;

б)Западът въопще не желае тези страни да му флизат ф НАТО-то, тъкмо напротиф;

в)и двете;

г)нито ено од трите.

 

Пантелей

Аааа... не барайте тов. Лавров... той  е сущий ЗИП - само, че в планетарен мащаб 👍

mark111

Ми,свиквай,Серьожка,вакруг адни враги...

erkek

Нищо не е станало толкова лошо за Русия-поредната страна-джудже членка на НАТО.По важно е че в последните години Турция не се държи като страна от Алианса.

Данил
снимка на Данил

След хилядолетия войни и прекрояване на граници ,най после Балканите са зона на мира и добросъседски отношения. Бланодарение на стремежа за членство в ЕС и НАТО. 

Русия да не се държи като ущипана мома. Сама пропиля столетни позиции и влияние.

Сат Конг

Танковете са си в Македония, какво да стане с тях?

Думи думи

Лавров: Западът грубо тласка Балканите към НАТО

 

Мда!

Майната му на Православието.

Балканите са си изконна земя на мусулманите, люлката на европейският халифат, като  почне от Косово, минем през Босна, и завършим в Париж и Брюксел.

Augereau

Бай руснак така и не разбра, че влияние се налага най-вече с бизнес и работни места, а не с ботуш. Всъщност се прави, че не разбира, де. 

 

 

дъртреалист

начи ква е истината спорет теб

Ами... НАТО ...

 НЯМА политически механизми да принуждава когото и да е да му става член.

Просто той е единственият цивилизован военен съюз за европейските държави.

Изборът е цивилизационен. 

Или с руските олигарси,

или с Европа...

Сега..., ако глобалистката чума  опита да се наложи чрез НАТО, Европа ще намери своя път за сигурност...

Така мисля, или поне се надявам...

 

Тъмно пиво

Той също така подчерта, че Русия отдавна призовава за "възстановяване на основните принципи на международните отношения, посочени в Хартата на ООН и документите на ОССЕ - суверенното равенство на държавите, ненамеса във вътрешните работи,

Ся туй нящо - с ненамесата във вътрешните работи - май не е много на място казано. Русия не прати ли една групичка в Черна гора преди година - две? Прати! Аррестуваха ли някои от тази групичка? Арестуваха! Защо? Ами за намеса във вътрешните работи.

 Да не говорим за Решетников.

rorik

==Бай руснак така и не разбра, че влияние се налага най-вече с бизнес и работни места, а не с ботуш. Всъщност се прави, че не разбира, де. ==

 

Ми кога Росия е била в крак с времето ??

Все е с едо 200 години назад във времето .

СвКащей
снимка на СвКащей

Па нож у меките задни части - у гpъбо де, дa не помислите нящо - на наш дpуг лавp. Ц, ц, ц, ц... отсекъде му обгpадиле хpалупата... дет не е Балканите, ама нейсе... ний си знаем - баба ти меца с кой иска кога иска гpaничи и къде сака - там си пъха лапата. 

paragraph39

Частният военно-промишлен комплекс/ВПК/ на САЩ има интерес от все повече Данъкоплатци, които да пълнят бюджета на НАТО, а оттам и  банковите сметки на ВПК/ чрез "публично-частно партньорство" между Правителството на САЩ и ВПК/!

От все повече Данъктоплатци и техни пари за бюджета на НАТО има и политическата и военната Върхушка в НАТО- защото, колкото повече пари в бюджета на НАТО, толкова повече пари и за тях!

"За каквото и да ви говорят, знайте, че става въпрос за ПАРИ!"...При това, когато става въпрос за ВПК, не става въпрос за хлебарници или за млекарници, а за оръжейни заводи/частни, при това!/ и оръжие! А оръжията са стока, за постоянна НУЖДА от производство и продажба на която, са нужни- постоянно!- ВОЙНИ, военно напрежение и надпревара! И, разбира се, "услужливи", "слугинажни" и продажни спрямо ВПК корумпирани/подкупени/ от него управляващи президенти, премиери, политици..., а  и такива медии и НПО-та, също! ПФУ!

Ерго, постоянно разширяване на НАТО искат тези, които имат личен бизнес, или личен корупционен, ИНТЕРЕС от разширяването на НАТО и имат власт да го налагат! ТЧК

Пантелей

"...Ерго, постоянно разширяване на НАТО искат тези, които имат личен бизнес, или личен корупционен, ИНТЕРЕС от разширяването на НАТО и имат власт да го налагат! ТЧК..."

Ерго, постоянно разширяване на БРИКС искат тези, които имат личен бизнес, или личен корупционен, ИНТЕРЕС от разширяването на БРИКС и имат власт да го налагат! ТЧК...😁

Влез или се регистрирай за да коментираш

×