facebook
twitter

Горещи новини

Двама полицаи са задържани в София за разпространение на наркотици

803
БГНЕС

Двама полицаи от Четвърто районно управление на МВР в София са арестувани при операция на Вътрешна сигурност в МВР, предава БНР и уточнява, че в тях са намерени наркотици.

Единият от полицаите е задържан близо до сградата на Районния съд в столицата, а другият в сградата на районното полицейско управление.

Двамата униформени са арестувани днес след проведено срещу тях разследване за разпространение на наркотици от Дирекция „Вътрешна сигурност“, в чието полезрение са попаднали още преди няколко месеца, каза за БГНЕС вътрешният министър Младен Маринов. Той уточни, че сигналът за тяхната престъпна дейност е подаден от Столичната дирекция на вътрешните работи.

„В момента вървят още процесуално-следствени действия, така че всяка друга информация ще попречи на разследването“, подчерта Маринов и увери, че веднага след приключване на следствените действия МВР и прокуратурата ще излязат с официална информация по случая. "За съжаление това са млади служители, на 2-3 години служба. Ние го наблюдаваме като тенденция, че тези, които постъпват, до 5-тата им година на служба има рисков период, в който има възможност те да се подадат на външен натиск и да тръгнат по лош път", обясни Маринов.

През октомври 2017 г. отново бяха арестувани полицаи-дилъри. Тогава бе обявено, че те отговаряли за района на Студентски град и дори захранвали и контролирали местните дилъри. И до момента нито са ясни техните имена, нито дали са осъдени.

 

 

5

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

МВР стартира масова акция заради зачестилите катастрофи

15.12.2019

325 13
Министър Димов заръча строг контрол върху вноса на отпадъци

12.12.2019

438 7
Кметът на Несебър излезе от ареста

12.12.2019

593 4

Коментари

сталкер пустиняк

И до момента нито са ясни техните имена, нито дали са осъдени.

 

Първото не ме интересува, но мога да се досетя и за второто - не са осъдени. 

Buntaru

Хората, на които с данъците си им плащаме заплати и да се пенсионират млади с N заплати накуп за да ни защитават ни тровят децата. Тия са за куршум в челото. Боклуци.

peniko

Ха, значи няма нужда да търсим дилърите - гепваш патрулката паркирала най-близко до училището и опааа.

Stern

Ако някое продажно братство

 граби от народното богатство,

истината днес е само тази –

родната полиция ни пази

Ако някой вярата убива

 и престъпниците сам прикрива,

ако някой пред лъжата лази

нашата полиция ни пази.

Хумангоид

А самият Маринов до коя година са го наблюдавали? Не че са се старали много, де.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×