facebook
twitter

Горещи новини

ДПС иска отмяна на законите на Валери Симеонов за шума

Ние не желаем българският туризъм да се превръща в пенсионерски или българските курорти да се превръщат в старчески домове, твърдят от Движението
875
БГНЕС архив

ПГ на ДПС внася законови промени в закона за шума, в които настоява да бъде възстановен старият режим преди промените на лидера на НФСБ Валери Симеонов. Депутатът от ДПС Хамид Хамид коментира, че рестрикциите по Черноморието заради ранното затваряне на заведенията са донесли само загуби. 

Според Националното радио от ДПС твърдят още: "Последните изменения, които бяха внесени в предходната сесия, постигнаха пълно унищожаване на този бизнес и голям отлив от българските курорти. Някой целеше да вкара туристите по хотелите и те да не излизат навън. Ние не желаем българският туризъм да се превръща в пенсионерски или българските курорти да се превръщат в старчески домове. Искаме модерни курорти, които да бъдат посещавани от повече млади хора от цяла Европа, затова внасяме нашият законопроект, който връща стария режим на действие и предоставя в ръцете на общините контрола за шума на открито. Който иска да подкрепя българския бизнес, надявам се ще подкрепи законопроекта, защото всички видяха и тези, които посетиха Черноморието и от репортажите, видяха празни заведения, а десетки заведения въобще не отвориха. Репресия, която започва малко след девет,  тоест в девет часа е още светло, хората още не са седнали да вечерят, идват полицаи и затварят заведението".
 

 

10

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Минало незабравимо: Когато Валери Симеонов блокираше границата

08.08.2020

7029 14
Сайтът на ДПС пуска стари речи на Доган с намеци към Борисов

07.08.2020

7940 12
Валери Симеонов: Борисов остава до края на мандата

06.08.2020

Обновена

10317 85

Коментари

fractal
снимка на fractal

И българските пенсионери изградили съвременна България искат по високи пенсии за да ходят на море с внуците си но плоския данък от 10% никой не го вдига 

банда

На българските пенсионери съдбата им е да си търсят работа като нощни пазачи, за да си платят лекарствата и тока.

Какво море, какви пет лева?!

Stern

Да не са засегнали някоя дискотека на Пеев,че ДПС скача?

rorik

Баце кога ще се разправиш с тия?

 

Тия защитават  дъненето на чалга за циганския си електорат.

Направиха България чалготека.

Хората ходят и на работа .

Какви закони ще отменяте бре?

Като ви харесва чалготека ловете гората.

Плащат с пълни шепи по избори за гласове.

От къде вземат пари?Гласоподавателите им плащат ли данъци.

 

Ние искаме българския туризъм да е интелигентен ,  не за всякакви пияници и чалготеки. Това не значи да е пенсионерски.

 

momon

Щом дпс иска нещо, няма начин герб да не откликне.

fractal
снимка на fractal

Тези които идват по морето от европа данъците в техните страни са 30-40% ако направят пенсиите 300 лева 1 млн български пенсионера по една пенсия да похарчат на морето ето 300 млн от Българи всяка година

inventus

Зорът им е за циганските сватби! По една неделя ядене и пиене и ...тези трите работи и маанета на макс. А този закон им разваля кефа.

Интервал

Курортите ни отдавна са се превърнали в едни големи "цигански сватби". И всички са доволни.

Пияните младежи - евтино пиене, евтини наркотици и нулев контрол, свобода за изяви, почти липса на правила.

Кръчмарите и хотелиерите - пълно с клиенти, въпреки ниското качество, наливния алкохол и нискокачествената храна. Типът и мащабът на клиентите прави много по-лесно и укриването на доходи. Отделно и възможностите за плане на пари.

Държавата - предвид, че в управлението на дъжавата са хора свързани с кръчмарите и хотелиерите, или самите те са такива, то всичко е точно. Даже от властовите позиции могат да заделят повечко държавни пари за рекламиране на туризЪма, или още да му намалят данъците. Даже и на авиокомпаниите могат да платят с държавни пари, за да са евтини билетите за клиентите им.

Затова, нещата ще останат точно такива още доста години, ако изобщо някога се променят.

Населението - не съм го забравил. Просто то няма думата. Покрай туристите дребните търговци завъртат по някой лев, някой да даде квартира за нощувки, някой да върже годината с ресторанчето, такива неща. Най-много да успее да опази от ос@ране някое все още хубаво кътче по крайбрежието и планините ни. Т'ва е.

Предводител на ...

Требе да си марсианец, за да си мислиш, че закона на Релсата е оказал некво влияние у маалата.

А требе да си пълен идиот, за да викаш "Баце, виж ИМ електората".

Миряна Б.

Някой няма ли да се загрижи за обезшумяване на Орлов мост и околността?

Не стигат тия с мотоциклетите, галени деца на г-жа Фандъкова, впрочем те тероризират цяла София, дъщеря ми живее в Банишора, и там по градската артерия "Подпоручик Павел Калитин" с триумфална флатуленция прелитат всекидневни гонки, особено привечер. Не намирате ли, че това е газене на Самарското знаме? Колкото за многострадалния Орлов мост, надживял стотици позволени от СОС протести, същата институция цяло лято дава под наем части от градината около паметника на червената армия на безразборни фирми за реклама на продуктите им и диджеите крещят чак до "Гурко" , до СУ, до следващата спирка на "Цариградско шосе", случва се и над законните 22 часа. Писала съм и на г-жа Фандъкова, и на един от заместниците й, - глас в пустинята Гоби! Секретарката на кметицата ми пис да се оплаквам на местното РПУ, оплаквам се, те са любезни, но на свой ред се оплакват, че нямат шумомери, да се обърна към СОС. Заместник-кметът не ми отговори, защото се бях подписала с бележка "Без уважение"!

И така до края на света. Веднъж лежах в спешното отделение на неврологията, бях получила нетърпимо вертиго от първите протести срещу Боко, когато той подаде оставка. Но още сънувам звуците от тъпаните, вувузелите и литаврите. Да не говоря за крясъците на ораторите, особено на една ораторка, според клюките - членка на ЛГБТ.

Влез или се регистрирай за да коментираш