facebook
twitter

Горещи новини

Дете пострада при падане на метална врата в училищен двор

518
Илияна Кирилова

Малко дете пострада след падане на метална врата. Инцидентът е станал в двора на спортното училище в Пазарджик в четвъртък около 20.00 ч., предаде "Дарик".

Вратата се е стоварила върху момчето, ударила го е странично и го е затиснала. Придружаващите го възрастни с помощта на случайни минувачи са го освободили и закарали в Спешно отделение.

По думите на майката на момченцето вратата е била толкова тежка, че един човек не можел да я вдигне. Миглена Милчева разказа, че синът й има рани и натъртвания по цялото тяло. За да не пострадат и други деца, смята да подаде сигнал до институциите и да иска както укрепване на съоръженията, така и наказания за виновните.

От Областната болница в Пазарджик потвърдиха, че имат такъв пациент. Момченцето е със счупена ключица, която е шинирана, и няколко по-леки наранявания, посочват медиците. Не се налага детето да бъде оперирано, но заради фрактурата то е настанено в Хирургичното отделение, където ще остане няколко дни под лекарско наблюдение.

Ключови думи:

Пазарджик, дете, пострадало
3

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Търговци на тикви пребиха до смърт крадец

12.10.2019

1731 25
Мъж е починал в следствен арест в Пазарджик

11.10.2019

2382 17
4-годишно дете оцеля след падане от 13-ия етаж

26.09.2019

3415 4

Коментари

indiec

Основен въпрос: какво прави детето по това време на това място? Какво са правили възрастните придружители, че вратата е паднала?

торбаЛан

           Правило е кормно набиране на горната греда.

vvatkov

   Индиец, детето не е виновно, че някой безхаберник не е укрепил вратата.

 

Влез или се регистрирай за да коментираш

×