Quantcast
Житие и страдание безгрешнаго иже корпулентнаго Деляна | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Житие и страдание безгрешнаго иже корпулентнаго Деляна

Депутатът от първия ред сподели условията, при които ще почне да идва на работа
3 143
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

МАГНИТСКИ БУРИ
След дълго отсъствие депутатът с голямо сърце Делян Пеевски най-после се яви пред обществото и в пленарната зала, за да протестира малко с "Възраждане" и да гласува против Кабинета на националното предателство. 
Само пред читателите на Фейк бюлетин депутатът от първия ред направи разтърсваща изповед - защо не идва на работа, при какви условия ще почне пак да се явява телом и как вижда политическото си бъдеще.

Преди...
***
Г-н Пеевски спрял да се явява пред обществото и на работа по няколко причини. 
Главната от тях е, че заслабнал политически и се чувствал непълноценен. Не искал и да тревожи избирателите си, които го виждали, че се е стопил от политическо огорчение и безкрайните обиди от националните предатели и случайници във властта. 
"Тия там Киро на кирия и Асен от Асково водеха безотговорна политика, която ми бъркаше в политическото здраве - разказва депутатът със сълзи на национална тъга. - Виждах, че нямат никакво намерение да проведат демагнификация. Тяхното правителство беше роб на националния изедник Прокопиев, който стана по-корпулентен от мен. Това ме съсипваше и аз тихо гаснех. Не можех да покрия елементарни свои нужди. Приятели от ДПС събираха дарения за тоалетната ми хартия, продавах свои активи, които с пот на челото години наред съм отнемал по честен начин с помощта на Закона. Само с политическо, медийно и юридическо влияние аз отнех и съсипах толкова бизнеси през годините... За да изживея в разцвета на силите си такова унижение от някакви политически аматьори, които не са отглеждали ни джудже, ни КТБ, камо ли Осем джуджета или по-сериозни неща като гърмежи на банки и медиен монопол..." - обръща се назад Пеевски с болка във врата и душата. 
***

Сега...
***
"Ала сега се чувствам по-добре - успокоява милионите свои последователи депутатът фантом. - Днес аз почувствах подкрепата на хора, които много пъти са ми използвали името с някаква негативна конотация. Аз не съм злопаметен. Знам че, който носи Доброто в себе си, рано или късно почва да ми прави внезапни услуги и да приема предложенията ми. 
Днес дойдох на работа с чисто сърце, защото видях, че "Възраждане" са ми корпус за бързо реагиране, Слави ми прави нананайна, Бойко е готов да ми отстъпи паласките си. Видях добро отношение, единство, творчество, красота и воля да съборим престъпното правителство на Мафията, която ми отне най-добрите килограми в живота ми. 
Слугите на Магнитски видяха, че новата и старата политическата класа имаме воля за реставрация на добрите управленски практики да се дърпат конците от зайчарници, сараи, хотели и диванчета. 
О, Магнитски, ти си бурята в сърцето ми, ти си тенията в корпуса ми!" - ридае политикът, изпитвайки множествен катарзис, равен на пет Аристотела в секунда на квадрат. 
 
После!
***
Изстрадалият депутат, благодетел, магнат и юрист сподели и плановете си за бъдещето. 
Той очаква още по-голяма сплотеност и заедност на здравите сили, които да възвърнат политическата му форма и тежест. 
"Но имам и някои условия, защото много съм страдал - поставя исканията си табиетлията. - Искам Костадин Костадинов да ми носи вода и да ми сервира кюфтета право на депутатската банка и да ми отсервира.
Искам Слави и Бойко да ми играят мръсни танци като гювендии с патерици.
Искам на следващите избори електорал-лумпените на Слави да се прелеят директно към Костадинов по патриотична линия, а разочарованите от недопромяната да се прехвърлят на ГЕРБ. За себе си нищо не искам освен 1-2 банки и все същия Главен прокурор, па другото ще се нареди, само да сме живи и здрави!" - завърши изповедта си Чичопеевски и запя като чичопей "Иже херувими", изпълнен с надежда за бъдните дни, когато животът ще дойде по-хубав от пролетен ден и по-сладък от законно отнет бизнес.

Още

Мадуро нарочно изръчкал машините в полза на ГЕРБ - да се мъчи Борисов
Стефан Янев се учи да крещи МАКЕДОНИЯЯЯЯ
Путин анулира референдумите, не бивало без Ден за размисъл