Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Вагнер нахлу в софийски супермаркет

Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Вежливи туристи-композитори на име Рихард Вагнер нахлуха в софийски хранителен магазин от известна верига. 
Туристите респектираха касиерки, които по-рано се отнесли невежливо с българска депутатка на име Адвокат. 
Туристите направили това единствено от уважение към депутатката и нейните юридически качества. 
Вагнеровците накарали касиерките да правят лицеви опори и коремни преси, заставили ги да издават животински звуци и други казармени шеги. Те въобще били големи шегобийци и всичко документирали като видеоподарък за г-жа Адвокат. 
Ден по-рано депутатката Адвокат публикува емоционално есе, в което се оплака от грубостите на касиерките - те ѝ направили забележка, че не си носи правилно маската и не я разпознали, че е известна депутатка и Адвокат. 

Публикацията на обидената депутатка.
***

Депутатката най-много се засегнала, че не я разпознали, въпреки, че им намекнала няколко пъти, че не е коя да е.
Тя например смятала, че изобщо не пада по-долу от някой здравен министър, но касиерките недвусмислено показали, че дават предимство на авторитета на здравния министър. А нейния авторитет съвсем не показали, че зачитат.  
Вежливите туристи Вагнер прочели публикацията и се трогнали. Впечатлили се от изящния стил, синтаксиса, литературните и мисловните качества на народната представителка, която е и сравнително известна писателка. 
Затова решили да защитят тази биологична жена и натурална българка, която и на тях била известна, въпреки че са просто едни туристи и композитори на класическа музика. В репертоара си момчетата имат също патриотични и бандитски песни, които изпълняват на частни вечеринки в частни армии, съставени от хора, които юридически не съществуват. 
С акцията си в супермаркета композиторите искали също да покажат, че стоят на върха на хранителната пирамида и очакват много неща да се върнат в положението от преди 1997 г.
В защита на хранителната верига пък се обяви Красимир Каракочанов, бивш военен министър на натовска армия. 
Той наблюдавал с военен бинокъл от терасата си околността и видял, че в магазина става нещо нередно. 
Нарамил пушка и тръгнал да окаже отпор, но когато пристигнал запъхтян, Вагнер вече си били тръгнали, затова Каракочанов оказал само морална подкрепа на касиерките и зашеметената охрана.  

To learn more, please visit the YouTube Help Center: https://www.youtube.com/help


 

Още по темата