Quantcast

Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Украйна размени Медведчук за Медведев

"Възраждане" приема руски бежанци, ако научат развален руски като бг русофилите

Медведев и Медведчук в момента на размяната.

МЕЧЕШКИ УСЛУГИ
Безпрецедентна размяна на екземпляри бе осъществена от воюващите Украйна и Русия. След дълги преговори страните се договориха да си разменят по един человеко-медведь покрай другите освободени пленници. 
Украинците предадоха на Руската федерация т.нар. Кум на Путин - Виктор Медведчук. Путин пък реши да се отърве от бившия президент Дмитрий Медведев, който напоследък е нещо като почерпен директор на водопад, опитва се да заеме нишата на покойния КГБ шут Жириновски и бълва в Телеграм радикални имперски халюцинации, та чак изнервя бездруго изнервения Путин. 
Затова Путин се съгласил да освободи няколкостотин от пленените защитници на "Азовстал", само и само да засили с тях и Медведев. В противен случай трябвало да се случи някаква внезапна неприятност на Медведев, а на Путин му било жал, все пак Димон е бивш президент и бивш шеф на борда на директорите на Газпром.
За украинската страна Медведев е добър трофей, който могат да пускат по развлекателни тв шоута да се черпи и да приказва глупости като Швейк и фелдкурат Ото Кац. 
Затова и украинците се съгласили Медведев бъде аташиран към освободените азовци. 
За Медведчук пък Путин има съвсем друг вид желания. 
Виктор Медведчук е един от хората, които са изхарчили колосални суми, за да подготвят почвата за Путиновото "освобождаване" на Украйна. Милиарди са усвоени за пропаганда, агентурна мрежа, създаване на икономически зависимости и т.н. - за да влезе Путин в Украйна като у тях си, а Киев да падне за три дни. 
Путин сега искал да пита близкия нему Медведчук как е изхарчил парите и да си изяснят отношенията - в крайна сметка кой е кум, кой сват... 
(Истината е, че не Медведчук е кум на Путин, а обратното - Путин е кръстник на една от дъщерите на Медведчук.)
***
ЧАСТИЧНА ШУШУМИГАЦИЯ
От българската партия "Възраждане" след кратко колебание решиха, че ще приемат руски бежанци, които бягат през глава от частичната мобилизация в родината си. "Възраждане" дори са склонни да подкрепят клетниците с част от субсидията, но при условие, че няма да ги конкурират на изхода на кинтопровода Рубльов поток. 
Друго условие за руските бежанци е да научат развален руски като българските русофили. 
Костадин Костадинов, който не претендира да е Българския Медведчук, влезе на фокус и обясни мотивите си за подкрепа на руските бежанци:
"Макар да бягат от воинския си дълг, те на практика са същите диванни империалисти като нас - признава Костадинов. - Това че бягат от родината си, не значи, че не одобряват политиката на Путин, напротив. Просто не им се умира, което е понятно човешко чувство. Нека се интегрират у нас, нека подкопаваме заедно гнилите основи на разлагащия се свят, нека минат зад гърба ми и да помагат, без да се набиват много на очи. Аз ще съм на фокус, те ще са в мъглата и пак ще си пеят същата песен, пак ще ядат същите пропагандонски дърдонки, само че от европейски диван. ЕС и НАТО, колективният Запад като цяло загива безвъзвратно вече от стотици години, но всъщност никак не е лошо да го громим тук, на място, в устата на Звяра". 
Паралелната кампания: половин България агитирана в мрежите
Костадинов на фокус, другите - в мъгла. 

Още по темата